Follow:
Fashion

2D Cartoon Bag

Ik heb een hele toffe nieuwe tas, eentje die anders is dan alle andere tassen die ik heb. Het is namelijk een 2D cartoon bag, wat betekent dat het net een getekende tas lijkt. Als je de tas ziet, vraag je je af of hij echt is of niet. Bovendien lijkt het alsof er niets in past.

De tas komt van de webshop Ditverzinjeniet.nl, waar ik al eerder over heb geschreven. Deze tas is 1 van de vele leuke gadgets die ze hebben. Ik had deze tas al eens eerder voorbij zien komen, maar ik wist nooit waar je hem kon kopen. Eindelijk heb ik hem gevonden en de prijs is ook nog eens leuk!

Het is een 2D tas, het lijkt alsof deze tas is getekend. Alsof ik echt op de foto sta, maar de tas er later bij is getekend. Ik vind dat echt zo gaaf! Ik koos natuurlijk de roze kleur, want dat is mijn lievelingskleur. Hij is er trouwens ook in het blauw, ook een gave kleur.

Het is een platte tas en dus kan er niet mega veel in. Uiteindelijk viel het mij mee wat ik allemaal in de tas kon doen. Ik had de tas mee toen we een wandeling in het bos gingen maken. Mijn mobiel en sleutels zaten erin en voor Veerle had ik een fruithapje, spuugdoekjes en een slab mee. Er paste zelfs een extra lens in voor de camera, maar dan zag je die vorm wel door de tas. Toen ging het 2D effect er een beetje af. Als je er nog meer in mee wilt nemen, kun je aan de onderkant de rits ook nog open doen. Dat geeft meer ruimte, maar wel minder 2D effect.

Deze tas scoor je nu met 50% korting, hierdoor kost hij nog maar €14,95. Leuke tip voor Sinterklaas of Kerst!

%

Share:
Previous Post Next Post

Dit vind je denk ik ook leuk:

2 Reacties

 • Reply Babs

  Enig! Ik hou van leuke, aparte producten! Een heel bijzondere tas, ik denk dat veel mensen die je ermee zien lopen nogmaals omkijken!

  14/11/2017 at 10:14
 • Reply Sabrina

  Zo grappig! Ik had ze wel eens gezien, maar dit is goed te betalen

  14/11/2017 at 20:19
 • Laat een reactie achter