Follow:
Overig

About me, with my Samsung galaxy note 3 #week11

Afgelopen week was een super leuke week! Ik ging met mijn moeder naar de Ladies Night in de bioscoop, waar de film Hartenstraat werd gedraaid. Ook ging ik een dagje shoppen in Londen! Even op en neer met de bus, om te shoppen in deze geweldige stad! En natuurlijk moest er ook gewerkt worden. Ik heb mijn week weer vastgelegd in foto’s en die wil ik graag aan jullie laten zien!

Maandagochtend werd ik gebeld met de vraag of ik in kon vallen op mijn werk. Ik hoefde pas ‘s middags te beginnen, maar had nog een heel takenlijstje voor die dag. Een van die taken was boodschappen doen en ik was erg verrast dat de aardbeien bij de Lidl maar 1 euro waren. Ik nam direct 2 bakken mee! Ze waren nog wel een beetje hard, maar al best wel zoet.

Dinsdag nog een dagje gewerkt en woensdag was ik eindelijk, na 6 dagen achter elkaar te hebben gewerkt, weer eens een dagje vrij. Deze dag begon ik met hardlopen (ik hoef nog maar 1 week dan kan ik de 5 km!!) en ‘s middags ging ik met mijn moeder de stad in. We hebben een heerlijk ijsje gegeten!

‘s Avonds hebben we een snitzel met patat gegeten en zijn we doorgegaan naar de bioscoop. We hadden gereserveerd voor de Ladies Night, waar de film Hartenstraat werd gedraaid. De film was een beetje een tegenvaller, we hadden ‘m beter verwacht!

Er waren een aantal leuke standjes, waar ik een blouse en een statement ketting heb gekocht. We kregen aan het eind van de film ook een goodiebag mee. Daarin zaten veel reclamefolders, een (oude) Grazia, nootjes, een nagellakje en een proefje shampoo en proefje Tikkels.

Na die ene vrije dag moest er gewoon weer gewerkt worden. De donderdag en de vrijdag heb ik gewerkt en de vrijdagavond ging ik met een vriendin naar Londen. We hadden een reisje geboekt waarbij we van vrijdag op zaterdag nacht met de bus naar Londen zouden reizen, de zaterdag in Londen vermaken en in de nacht van zaterdag op zondag weer terug naar huis rijden. Het was best een lange reis (ongeveer 11 uur per enkele reis), maar ik vond het goed te doen. De mensen in de bus waren stil, zodat we konden slapen. Het enige jammere was dat de buschauffeur echt super-mega-zwaar chagrijnig was. We zijn naar Frankrijk gereden, waar we met de Ferry overstaken.

We hadden vrije tijd op de zaterdag van 10.00 uur tot 20.00 uur. We hebben heerlijk geshopt (daar kwamen we voor!) en erg naar ons zin gehad. De tijd gaat best snel, maar gelukkig hebben we de grote winkelstraat helemaal gehad. Ook hebben we de M&M winkel bezocht, die wij beiden nog niet eerder hadden gezien (terwijl we allebei al eens in Londen zijn geweest). Zondagochtend kwam ik om 8.00 uur weer in Zwolle aan. Eenmaal thuis heb ik nog even wat geslapen, maar eigenlijk ben ik nog de hele dag moe geweest. Maar het was het waard! En natuurlijk heb ik ook een shoplog opgenomen, die komt van de week online!

Hoe was jullie week? Ben je al eens in Londen geweest?

Share:
Previous Post Next Post

Dit vind je denk ik ook leuk:

11 Reacties

 • Reply Svenja

  Super leuk dat je in Londen was <3 Leuk idee ook, even voor een dagje op en neer! Ik ben erg benieuwd naar de items die je hebt gekocht, cant wait! Fijne nieuwe week!

  17/03/2014 at 07:01
 • Reply Jorinda

  Erg leuke diary weer =)
  Super leuk dat je naar Londen bent geweest , een geweldige stad is het!
  Ik ben zelf gister ook naar Hartenstraat geweest , ik vond hem erg leuk =)
  Xx

  17/03/2014 at 09:42
 • Reply Dhini

  wat leuk jas draag je! Leuke fotos

  17/03/2014 at 09:59
 • Reply Manon

  Leuke foto’s, ik heb ook al goed aan de ijs gezeten

  17/03/2014 at 11:38
 • Reply Jennifer

  I hope you liked London! I have been there several time! it#s simply amazing! it’s a pity that I don’t really understand dutch , but I try my best , it’s almost similar to luxembourgish 🙂

  17/03/2014 at 12:53
 • Reply fashionadvies

  Awh heel tof dat je in londen was 😀 !

  17/03/2014 at 17:32
 • Reply Renate

  Ben benieuwd naar je shoplog van Londen. 🙂

  17/03/2014 at 18:49
 • Reply Leonie

  Wat een leuke foto’s, supertof dat je naar Londen bent geweest (ook al was het maar een dagje :))

  17/03/2014 at 19:28
 • Reply Elma

  Wat tof zeg een dagje Londen! Ik ben heel benieuwd wat je allemaal geshopt hebt!

  17/03/2014 at 20:45
 • Reply Cindy H

  Ow wat leuk. Kan niet wachten op je shoplog. Ben er al eens geweest en over 2 maanden mag ik weer!

  17/03/2014 at 22:33
 • Reply Roxanne

  Leuke foto’s! En zo’n uitstapje naar Londen, erg leuk! Ik ben benieuwd naar je shoplog 😉

  18/03/2014 at 18:20
 • Laat een reactie achter