Follow:
Overig

Action (foto)shoplog voor de tuin

Wat is het toch heerlijk weer! Wat een geluk zeg, ik was heerlijk een paar dagen vrij en kon er dus echt van genieten. Aangezien onze tuin nu echt bijna klaar is, kocht ik bij de Action wat tierelantijntjes om de boel eens op te fleuren. Het leek mij leuk om er foto’s van te maken en met jullie te delen. Misschien kun je wat inspiratie op doen voor je eigen tuin!

actiontuin1

Dit bankje hebben we 3 jaar geleden gekocht, toen we nog maar net in ons huis gingen wonen. We hadden nog niets om buiten op te zetten en als tijdelijke oplossing kochten we bij de Gamma dit bankje. Inmiddels zat er geen kleur meer op en dus besloot ik deze te gaan schilderen. Ik heb dit met Grey Wash van de Action gedaan (€3,79). Erg goed gelukt moet ik zeggen! Het bankkussen heb ik gisteren besteld via Bol.com.

actiontuin2

Het vogelhuisje hadden we al, ooit eens gekregen van mijn schoonouders. Ook deze heb ik geschuurd en geverfd, met dezelfde verf als het bankje. Daaronder heb ik hartjes gehangen, die ik bij de Action kocht. De kleine hartjes waren €0,84 en de grote harten waren €0,79. Aan de grote harten heb ik aan de achterkant kleine spijkertjes geslagen, zodat de kleine hartjes daaraan kunnen hangen.

actiontuin3

Dit tuintrapje (?) kocht ik vorig jaar al bij de Action, maar hij heeft in de winter binnen gestaan. Ik heb hem even stofvrij gemaakt en nieuwe groente potjes erop gezet, die dus van de Action komen. Per 2 stuks kosten ze €0,95. De plantenstekers van krijtbord kosten €0,25 per stuk. Het waxinelichtje had ik al.

actiontuin4

Hoe tof is dit flamingo kussen? Ik vind hem zo leuk en zomers! Ik kocht er trouwens 2 van. Per stuk kosten ze €3,95.

actiontuin5

Dit grote dienblad heb ik op tafel staan en die kocht ik vorig jaar al bij de Action. De roze kaars heb ik al eerder gekregen. De mintblauwe kaars kocht ik bij Kruidvat. De rest is wel van de Action. De nep cactussen waren €1,49 per stuk. Het glas met de deco schelpen kostte ook slechts €1,49.

actiontuin6

Tot slot nam ik ook 4 solar tuinlampjes mee. Ik vond deze met mozaïek echt ontzettend mooi. Ik kocht 2 blauwe en 2 rode, maar ze zijn er ook nog in het paars. Per stuk €1,99.

Zo heb je bij de Action voor weinig geld veel leuks! Onze tuin kan er weer tegenaan!

Share:
Previous Post Next Post

Dit vind je denk ik ook leuk:

6 Reacties

 • Reply YuStSoMe

  Wat gezellig! Mijn man is de tuinmeubels ook aan het opknappen met deze greywash! Leuk!

  12/05/2016 at 08:51
 • Reply Jorinda

  Wat een super leuke aankopen =)
  Erg leuk is jullie tuin zo !
  Liefs Jorinda

  12/05/2016 at 10:09
 • Reply Lonneke

  Wat een super leuke tuin- items heb je gekocht bij de Action. Ik krijg gelijk zin om zelf ook even te shoppen. Ik ben beetje bij beetje nu ook bezig met het opknappen en het leuker maken van de tuin.

  12/05/2016 at 10:47
 • Reply Dhini

  Leuk aankopen

  12/05/2016 at 22:45
 • Reply Annelie

  Wauw Bertine wat heb je jullie tuin leuk gedecoreerd!

  12/05/2016 at 23:16
 • Reply saskia

  Gezellig dat tuintrapje. Ik heb ook eens zoiets gehad maar ik was niet zo slim om die binnen te zetten haha 🙂

  14/05/2016 at 17:48
 • Laat een reactie achter