Follow:
Fashion, Moederschap

Armband met foto en naam

Ik ben gek op sieraden. En ik ben gek op mijn dochtertje. Dit komt mooi samen in een hele leuke armband, die ik mocht samenstellen. Gewoonsieraden.nl heeft namelijk super leuke armbanden die je heel persoonlijk kunt maken. Je kunt een naam of foto van een dierbare toevoegen en de kleuren helemaal naar eigen wens kiezen. Zo heb je een prachtige, gepersonaliseerde armband die helemaal bij je past!

De armband kun je helemaal zelf samenstellen. Je kiest allemaal losse onderdelen en als je deze besteld, maken ze er een mooi geheel van. Dit is mijn armband met foto geworden en ik ben er super blij mee! Hij is helemaal zoals ik had verwacht en de kleuren combinatie is geweldig.

De eerste stap is het kiezen van de schuivers. Er zijn verschillende soorten schuivers, bijvoorbeeld met een foto, met naam, met tekst of een symbool. Je kunt ook kiezen in welke kleur je de schuivers wilt. Ik ben voor zilverkleurig gegaan, maar je kunt ook goudkleurig of rosekleurig kiezen. De webshop werkt heel goed en je ziet direct hoe je schuiver eruit komt te zien.

Roze is mijn lievelingskleur dus vandaar dat ik voor deze kleur ben gegaan. De foto van mijn dochtertje is gemaakt voor op haar verjaardagsuitnodiging toen ze 1 jaar werd. Ze droeg daar roze en er hing een roze slinger. Die details zorgen ervoor dat de kleuren mooi bij elkaar passen.

Vervolgens kies je de armband. Je kunt kiezen voor een enkele armband (die heb ik) of een dubbele armband. Aan de dubbele armband passen ook dubbel zoveel schuivers. Er zijn zowel dunne als brede armbanden. De armbanden zijn gemaakt van eerste klas Italiaans leer uit Florence. De kwaliteit van de armbanden is dus heel goed en ik vind dat de armband er prachtig uit ziet. Je kunt zelf kiezen welke kleur je wilt, er zijn heel veel verschillende kleuren.

Als je wilt kun je nog extra accessoires aan de armband toe laten voegen, zoals een bedeltje of een kwastje. Ik hou daar wel van dus vandaar dat ik daarvoor heb gekozen, maar als je het liever wat rustiger hebt kun je de armband ook zo laten.

De armband, zoals ik hem heb samengesteld, kost €34,45. De verzendkosten zijn slechts €1,95. Je besteld deze mooie armband (en nog veel meer toffe accessoires) op www.gewoonsieraden.nl. Hoe leuk is het om iemand deze armband cadeau te geven? Voor een verjaardag of een geboorte. Of geef een cadeaubon van de webshop cadeau, zodat diegene zelf een mooie armband kan samenstellen.

%

Share:
Previous Post Next Post

Dit vind je denk ik ook leuk:

Geen reacties

Laat een reactie achter