Follow:
Baby/kind

Babyschoentjes van AliExpress

Ik ben helemaal AliExpress verslaafd! Ik shop er regelmatig en kan mijn blog wel vullen met al die leuke dingen die ik daar heb gekocht. Om nog wel wat variatie erin te houden, kies ik ervoor om alleen de beste aankopen te delen met jullie. Zo bestelde ik er een aantal babyschoentjes en ik vind ze geweldig! Voor een paar euro heb je ze in huis en ze zijn te schattig!

Mijn dochtertje is nu 9 maanden oud en haar voeten zijn ongeveer 10 cm. Ze kan nog niet staan en dus is het niet noodzakelijk dat de schoenen een goed voetbed hebben. Aangezien het buiten erg koud is momenteel, heb ik ze enkel besteld om erover te zorgen dat haar voetjes iets warmer zijn als we naar buiten gaan.

Deze laarsjes met franje vind ik echt zo leuk! Heel hip en super schattig in zo’n klein maatje! Deze laarsjes zijn er in verschillende kleuren (rood, blauw, zwart, bruin, roze) en ik koos de beige kleur. Ik denk dat ik deze kleur het beste kan combineren met alles. Ik heb gekozen voor maat 1 en de schoentjes passen goed. Ze zijn gemakkelijk aan te trekken doordat er een rits in zit. Heel af en toe valt er een schoentje uit. Op dit moment kosten de schoentjes €2,48 (prijs kan schommelen) en zijn de verzendkosten gratis. De franje laarsjes heb ik hier gekocht.

Deze schoentjes vond ik direct al schattig en heel praktisch! Ze zijn er met en zonder zachte voering. Voor de winter heb ik met voering gekozen, dat lijkt mij wel lekker warm. Ook deze heb ik in maat 1 gekozen, eigenlijk 0-6 maand. Ze zitten Veerle perfect! Ik ben er super blij mee. Deze schoentjes blijven de hele dag goed zitten. Ik betaalde er iets meer voor, €3,40 zijn ze momenteel en gratis verzending. Deze franje schoentjes heb ik hier gekocht.

Ook kocht ik alvast een paar schoentjes op de groei. Dit is maat 7-12 maanden. De schoentjes zijn 12 cm. De schoentjes zijn inderdaad nog iets te groot, maar door het klittenband sluiten ze wel goed en blijven ze perfect zitten. Ik heb ze nog wel even weggezet en ga ze bewaren voor als ze echt goed passen. En ook heb ik de roze kleur besteld, omdat ze zo mooi en goedkoop zijn! Die zijn nog onderweg. Ik heb er €2,29 voor betaald en de verzending was gratis. Echt super goedkoop voor deze hele leuke schoentjes! Ik heb de metallic babyschoentjes hier gekocht.

Ik ben benieuwd welk paar jullie het leukst vinden?!

Share:
Previous Post Next Post

Dit vind je denk ik ook leuk:

2 Reacties

 • Reply Geertje

  Ik vind de 1 ste superschattig!?

  28/11/2017 at 07:58
 • Reply Roxanne

  Ohhhhh die gympen ♥

  01/12/2017 at 21:44
 • Laat een reactie achter