Follow:
Fashion

Bangle met lieve tekst

Sieraden kunnen een prachtig aandenken aan iemand zijn. Zo draag ik elke dag een ketting met daaraan de letter ‘V’, van Veerle. Sinds een tijdje heb ik ook een bangle met tekst erop, die mij doet denken aan mijn gezin. De armband heeft een hele bekende tekst en aan de binnenzijde is hij persoonlijk voor mij gegraveerd.

De armband komt van de webshop Kayasieraden.nl. Ze verpakken hun sieraden altijd heel luxe. Dit mooie doosje is perfect om je sieraad direct cadeau te geven. Heel geschikt voor Moederdag (13 mei) bijvoorbeeld.

Ze hebben de bangles (ook wel slavenarmbanden genoemd) in 3 verschillende kleuren: zilver, goud en rose goud. De armbanden zijn gemaakt van stainless steel. Daardoor blijven ze mooi en zijn ze super betaalbaar! De armbanden kosten namelijk slechts €19,95 per stuk!

De armbanden zijn er met verschillende, lieve teksten. Teksten die laten zien dat je je kind lief hebt, dat je samen een familie bent of dat je dikke vriendinnen bent. Ik koos voor de hele bekende, maar super mooie, tekst ‘I love you to the moon and back’. Ik vind die tekst erg mooi en heel passend voor mijn man en dochtertje.

Voor €4,95 kun je kiezen voor een binnenzijde gravure. Ik koos voor de initialen van mijn man en dochtertje. Deze worden er dan met de hand in gegraveerd. Op deze manier kun je de armband heel persoonlijk maken.

Voor dames is er 1 standaard maat. Je kunt dezelfde armband ook in kindermaten bestellen, zo zijn ze er in verschillende maten: 0-5 jaar, 6-12 jaar en 13-16 jaar. Heel leuk als je allebei dezelfde mooie armband wilt dragen.

Deze bangles zijn te koop via Kayasieraden.nl. Ik raad je echt aan om te kijken welke varianten ze hebben, want de ene is nog mooier dan de andere.

%

Share:
Previous Post Next Post

Dit vind je denk ik ook leuk:

2 Reacties

 • Reply Laura | I scream beauty

  Oohhh ik hou hiervan! Erg mooi!! Wij hebben eindelijk een naam voor ons zoontje dat eind mei geboren wordt dus dat zou ik laten graveren 🙂

  22/04/2018 at 08:01
 • Reply Roxanne

  Mooi!

  29/04/2018 at 15:55
 • Laat een reactie achter