Follow:
Beauty

Beauty favorieten januari ’16

Ook in januari had ik een aantal producten die absolute favorieten waren. Echte toppers, waar ik reuze enthousiast over ben. Een aantal nieuwe producten, maar ook een herontdekt product. In elk geval zijn ze allemaal de moeite waard en daarom deel ik ze graag met jullie. Opmerkelijk is dat ik deze maand vooral veel haar favorieten heb, op zich wel logisch als je nagaat dat ik in januari een nieuwe haarkleur heb genomen. 

beautyfavorietenjanuari1

beautyfavorietenjanuari2

Als eerste deze haarborstel, van Denman. Ik kocht deze 2 jaar geleden op de ferry van Engeland naar Frankrijk, toen ik een dagje naar Londen was geweest. Ik heb de borstel nauwelijks gebruikt, omdat ik de haren te kort en te zacht vond. Hierdoor kon ik niet door mijn gehele haar heen borstelen. Inmiddels heb ik deze borstel al wel vaak gebruikt, namelijk om mijn krultang krullen uit te borstelen. Daarvoor is deze borstel echt heel geschikt!

beautyfavorietenjanuari3

beautyfavorietenjanuari4

Ik gebruik al jaren de Elnett haarlak. Ik wil niet meer anders. Normaal gesproken ga ik voor de blauwe of rode variant, die is wat zachter. Deze sublieme fixatie was compleet nieuw voor mij, maar ik vind hem erg fijn. Ik gebruik deze nu als ik mijn haar heb opgestoken of een vlecht heb gemaakt in mijn haar. Deze haarlak is namelijk erg krachtig en dan gebruik ik hem het liefst daarvoor.

beautyfavorietenjanuari5

Nog een haarproduct: een anti klit spray. Deze is van Kruidvat eigen merk en ik gebruikte deze altijd toen ik nog lang haar had. De verpakking zag er toen wel anders uit, maar ik heb het idee dat de inhoud nog hetzelfde is. Na het wassen van mijn haar, spray ik wat van deze spray in mijn lokken en ik kan het vervolgens heel gemakkelijk doorkammen. Ik heb dit echt wel weer nodig nu mijn haar over mijn schouders begint te vallen.

beautyfavorietenjanuari6

Deze lipstick van KIKO heb ik veel gedragen. Het is een prachtige winterkleur en ik ben er erg blij mee. Hij staat niet te opvallend, maar is wel erg mooi.

beautyfavorietenjanuari7

Na de feestdagen kocht ik deze bodybutter met 50% korting bij The Body Shop. Het is de geur appel, echt mijn favoriete geur van TBS! Ik had al een douchegel en die is zo lekker he! Deze bodybutter kon ik dan ook echt niet laten staan. Ik gebruik hem zeker een aantal keer in de week en ik wrijf mijn benen er dan lekker mee in.

Wat is jouw favoriete beauty product van januari?

Share:
Previous Post Next Post

Dit vind je denk ik ook leuk:

5 Reacties

 • Reply Lonneke

  Producten van TBS zijn altijd goed! Wat een mooie kleur van KIKO zeg.

  02/02/2016 at 08:40
 • Reply Mariska

  De Kiko lipstick vind ik heel mooi 🙂

  02/02/2016 at 11:16
 • Reply Jorinda

  Wat een mooie favorieten heb je =)
  TBS heeft echt een fijne producten!
  Liefs Jorinda

  02/02/2016 at 12:26
 • Reply Manon

  Die borstel lijkt me erg fijn

  02/02/2016 at 13:36
 • Reply Heidi

  Wat heerlijke producten zijn het..!

  02/02/2016 at 21:51
 • Laat een reactie achter