Follow:
Beauty

Believ’ in Unicorns met deze beautylijn

Unicorns zijn helemaal hot! We zien t-shirts met een unicorn erop, unicorn knuffels en sinds augustus van dit jaar is er zelfs een unicorn beautylijn! Speciaal ontwikkelt voor tieners en jong volwassenen. Hoewel ik zelf net buiten die laatste doelgroep val, leek het mij wel leuk om een aantal nieuwe producten uit deze beautylijn te testen. Ze zien er immers zo vrolijk uit!

De beautylijn Believ’ in Unicorns bestaat uit 6 verschillende producten: shampoo&conditioner, douchegel&shampoo, bodysplash, douche&badschuim, handzeep en glittersnot. Die laatste 3 mocht ik testen.

Bath&showergel
Dit is een heerlijke douchegel! Hij schijnt te ruiken naar de magische geur van eenhoorns. Maar hoe ruiken eenhoorns eigenlijk? Ik heb werkelijk geen idee, maar de geur van deze douchegel ruikt echt super lekker. Alsof je een frisse parfum gebruikt onder de douche. Het is een geur die kenmerkend is voor deze beautylijn, want alle producten hebben dezelfde geur. Ik vind wel dat de geur van deze douchegel het meest subtiel is van de 3, dat had ik eigenlijk niet gedacht. De douchegel is prima, je hebt er maar een klein beetje van nodig. Er zijn 2 versies: 250 ml (€4,99) en een mega flacon met 750 ml (€6,99).

Handsoap
Een handzeep met dezelfde heerlijke frisse parfum geur, heerlijk! Ik ben gek op leuke handzeepjes die ik op het aanrecht kan zetten. Deze staat daar zo leuk! Het liefst kies ik elke keer een andere, zodat ik de geur verrassend blijf vinden, maar deze van Believ’ in Unicorns is echt heerlijk! Zelfs een uur na het handen wassen ruik je de geur nog aan je handen! Ik had alleen wel pech dat het pompje niet werkte. Gelukkig had ik nog een oud pompje liggen en heb ik die erop gedraaid. In de handzeep zit 250 ml (€4,99).

Glittersnot
Een potje vol glittergel, dat is het eigenlijk. Het is geen plakkerige gel waar je haren recht van omhoog blijven staan, maar het is een gel die ervoor zorgt dat de glitters blijven hangen in je haren, op je armen of je gezicht. Je kunt deze glittersnot overal voor gebruiken! Het lijkt een pot vol glitters, maar als je de gel gebruikt dan vallen de glitters wel mee. Als je het op je armen aanbrengt, zie je de glitters goed. Als je het in je haren aanbrengt, zijn de glitters erg subtiel en zie je af en toe een glittertje. Ook deze gel heeft dezelfde parfum geur, al vind ik het bij dit product het sterkst ruiken. Erg leuk voor als je een avondje op stap gaat of voor de feestdagen (€5,99)!

Ik vind de beautylijn erg leuk! De producten zien er super vrolijk uit en het ruikt allemaal super lekker. De prijsjes zijn ook leuk. Zeker onthouden voor als je nog Sinterklaas- of Kerstcadeautjes zoekt!

De producten van Believ’ in Unicorns zijn te koop bij enkele Etos/DA/DIO drogisterijen. Op de site www.believinunicorns.com kun je jouw dichtstbijzijnde verkooppunt zien. Ik heb de producten trouwens ook bij Bol.com gespot, dus je kunt ze ook online bestellen!

%

Share:
Previous Post Next Post

Dit vind je denk ik ook leuk:

Geen reacties

Laat een reactie achter