Follow:
Beauty

Catrice The Precious Copper eyeshadow palette

Catrice heeft weer een aantal nieuwe producten in de collectie. Normaal gesproken loopt het filiaal in mijn dorp altijd achter met de nieuwste producten, maar vorige week vond ik ineens het nieuwe oogschaduw palette dat ik wilde scoren! Wat een geluk! Catrice brengt 4 nieuwe oogschaduw paletten uit en ‘The Precious Copper’ variant sprak mij het meest aan. Ik ben gek op bruine kleuren met shimmer! Ik heb het palette getest en vandaag lees je mijn bevindingen.

Op het eerste gezicht ziet het palette er echt goed uit. Het is een stevig doosje, waarbij je vanaf de buitenkant direct ziet welke kleuren erin zitten. Er zit gelukkig geen kwast bij, ik vind dat altijd alleen maar goedkoop uitstralen. De kleuren bevatten allemaal een shimmer, wat ik persoonlijk echt tof vind. Ik ben gek op oogschaduw die glimt en deze bruine tinten zijn dan ook helemaal mijn kleuren!

Wat ik vooral zo mooi vind aan dit palette, is dat de kleuren links heel licht beginnen (met zelfs een highlighter bovenin) en naar rechts toe steeds donkerder worden. Op deze manier kun je heel veel ooglooks maken met dit palette. En alle kleuren zijn met elkaar te combineren! Echt dikke vette pluspunten voor Catrice!

De swatches zien er ook goed uit. Het lijkt alsof de lichte kleuren niet goed gepigmenteerd zijn, maar dat zijn ze gelukkig wel! Ze komen alleen niet zo goed tot hun recht op mijn arm. Maar de highlighter bijvoorbeeld (links bovenin) geeft precies genoeg kleur af voor een highlighter. Die wil je ook niet zo opvallend hebben. Met het maken van deze swatches viel het mij wel op dat de oogschaduw behoorlijk kruimelig is. Je hebt er echt maar heel iets van nodig! Als je te veel oogschaduw aan je kwast doet, heb je veel last van fall-out tijdens het aanbrengen. Dip je kwast daarom heel zachtjes in de oogschaduws en tik de kwast vervolgens ook nog even af voordat je de oogschaduw gaat aanbrengen.

De kleuren brengen gemakkelijk aan op het oog en blenden heel goed in elkaar. Je kunt echt een mooie look maken met dit palette! Je moet de oogschaduw dus voorzichtig aanbrengen, maar als je dat doet heb je echt prachtige kleuren om mee te werken! De oogschaduw blijft ook de hele dag goed zitten. Voor mij is dit een heel geschikt palette voor elke dag! Ik ben er super blij mee.

Dit palette ligt nu (of binnenkort) bij Kruidvat in de schappen voor maar €4,99.

Share:
Previous Post Next Post

Dit vind je denk ik ook leuk:

6 Reacties

 • Reply Jorinda

  Wat een mooie palette , mooie look heb je er mee gemaakt =)
  Liefs Jorinda

  03/02/2017 at 09:11
 • Reply Dhini

  Mooi look heb je gemaakt. Mooi kleuren voor dagelijks look mee te maken

  03/02/2017 at 11:58
 • Reply Janne

  Wauw mooi! Dit zijn echt kleuren die ik vaak draag 🙂

  04/02/2017 at 08:34
 • Reply Laura

  Fijn dat Catrice weer eens uitpakt met een goed palette! Ik had bij hun vorige collecties nooit meer het ‘wat een fijn palette-gevoel’. Mooie look heb je ook gemaakt.

  04/02/2017 at 21:30
 • Reply Tanja

  Mooie kleuren, ook echt mijn tinten. Fijn geprijsd ook!

  04/02/2017 at 22:14
 • Reply Anna Gerrie

  Ik was al benieuwd naar dit palette! Het ziet er heel mooi uit in ieder geval 🙂

  07/02/2017 at 19:25
 • Laat een reactie achter