Follow:
Beauty

Catrice Treasure Trove Powder Blush

Catrice heeft een prachtige nieuwe limited edition op dit moment. Het is de ‘Treasure Trove’ collectie, met producten die nog ons nog even lekker in de feestdagen sfeer houden. Het zijn prachtige producten met veel sterretjes en glittertjes. Een collectie die helemaal aan mij is besteed. Ondanks dat vond ik de meeste producten niet zo vernieuwend (de oogschaduw en lipsticks) en spraken alleen de blush en highlighter mij aan. Highlighters heb ik genoeg en dus nam ik alleen de blush mee naar huis. En daar ben ik mij toch een partij happy mee!

catricetreasuretroveblush8

catricetreasuretroveblush2

Er zit slechts 1 blush in de collectie en dat is de kleur ‘C01 Caviar And Champagne’. Een prachtige oranje/rode kleur, moeilijk te omschrijven, maar erg origineel. Dit was voor mij de reden om de blush te kopen, want ik heb alleen maar roze blushes. De verpakking ziet eruit zoals we van Catrice gewend zijn, alleen de gouden letters en het patroontje van de blush duiden aan dat het om een LE gaat.

catricetreasuretroveblush3

Kijk dan hoe mooi het patroontje is? Je gelooft toch niet dat dit een blush is van een budget merk? Oké, Catrice is niet meer zo goedkoop als het ooit is geweest, maar gelukkig is de prijs nog wel betaalbaar. Ik vind de verpakking en het patroon echt prachtig.

catricetreasuretroveblush4

catricetreasuretroveblush5

De eerste foto is in de schaduw gemaakt en de tweede foto in de zon. Op die laatste foto komt de kleur van de blush overeen met de kleur zoals hij echt is. Je ziet trouwens ook een prachtige shimmer, super mooi. Ik ben even flink met de kwast over de blush gegaan, om te kijken of het geen overspray is. Daar lijkt het niet op, de shimmer is mooi verdeeld door de hele blush.

catricetreasuretroveblush6

catricetreasuretroveblush7

Hier twee foto’s waarbij ik de blush heb aangebracht. De eerste foto ook weer in de schaduw gemaakt en de tweede in de zon. Ik heb de blush iets feller aangebracht dan ik normaal gesproken zou doen, zodat je hem goed kunt zien op de foto’s. De blush is echt super goed gepigmenteerd. Je hoeft de kleur maar heel licht aan te brengen. In de schaduw zie je hoe mooi de kleur van de blush is en in de zon zie je de shimmers heel goed.

Ik vind het echt een volwassen kleur. Heel anders dan de knal roze blushes die ik al had. Deze kleur is zeker uniek. Ik vind hem ook prachtig staan bij een rode lipstick, omdat de blush naar oranje/rood neigt.

Deze blush is van de Catrice Treasure Trove collectie, die op dit moment bij Kruidvat in het schap ligt. Het is een limited edition en ik denk dat je er snel bij moet zijn. Deze blush kost €4,59

Share:
Previous Post Next Post

Dit vind je denk ik ook leuk:

8 Reacties

 • Reply Jorinda

  Wat een prachtige blush =)
  Erg mooie pigmentatie!
  Liefs Jorinda

  09/01/2016 at 07:10
 • Reply Selina

  Oh dit vind ik wel een hele mooie blush zeg!

  09/01/2016 at 11:28
 • Reply Paola

  Wat een mooie blush! Vooral de glans!

  09/01/2016 at 11:59
 • Reply Sija

  Mooie blush en goede pigmentatie zeg!
  Staat je heel mooi 🙂

  09/01/2016 at 13:05
 • Reply Iep

  Wauw, wat een prachtige blush! Ik vind de glans heel erg mooi!
  Liefs Iep xo

  09/01/2016 at 18:36
 • Reply Loene

  Het lijkt me een prachtige blush! De shimmer en glans is heel erg mooi, staat je goed. 🙂
  De prijs is redelijk te noemen, maar voor zo’n mooi product, zal ‘ie het wel waard zijn.

  09/01/2016 at 18:59
 • Reply Deb

  Wat een prachtige blush, niet alleen qua kleur en pigmentatie, maar het printje is ook geweldig. Deze wil ik ook!

  09/01/2016 at 20:36
 • Reply Elma

  Oeh ik vind ‘m heel mooi! Denk dat ik ‘m ga halen!

  10/01/2016 at 13:43
 • Laat een reactie achter