Follow:
Beauty

Chestnut Instant Bronzing Lotion

Ik ben echt een bleekscheet en soms baal ik hiervan. Op een feestje of een foto wil ik eigenlijk wel eens een keer bruin zijn. Helaas word ik niet zo snel bruin, daarvoor moet ik echt een weekje naar het buitenland. Onder de zonnebank ga ik niet, want dit is niet goed voor je huid.  Er moet toch een andere oplossing zijn om een zonnige, bruine gloed te krijgen op mijn snoet?!

Het antwoord is simpel: zelfbruiner! Helaas is het veel werk om dit heel netjes uit te smeren, en dan is het nog altijd maar hopen dat het niet streperig opdroogt. Zelfbruiner op je gezicht is trouwens ook niet fijn, vaak zijn deze crèmes veel te vettig. Ik was dan ook zeer verrast toen ik een persbericht kreeg van het merk Chestnut Cosmetics. Ze hebben namelijk een nieuw product: Chestnut Instant Bronzing Lotion. Een kastanje lotion, die een perfect gebruinde huid beloofd. Dit wilde ik wel eens proberen!

Wow, wat gaat het aanbrengen super gemakkelijk! Je pakt een aantal wattenschijfjes en legt deze op elkaar (gebruik echt meerdere wattenschijfjes, anders zijn je vingers ook bruin!). Je druppelt een paar druppeltjes op het bovenste wattenschijfje, dit hoeven echt maar een stuk of 3 druppels te zijn. Heel voorzichtig ga je dan met het wattenschijfje over de huid. Zorg ervoor dat je alles raakt zodat je een zo egaal mogelijk resultaat krijgt! Nu ben ik heel bleek en dus is dit al genoeg voor een bruin gezicht. Je kunt de kleur echter ook opbouwen en er een aantal druppels bij doen, je wordt dan bruiner.

Je kunt het op je hele lichaam gebruiken. Ik gebruik de lotion het liefst op mijn gezicht (en hals) en mijn benen! Je kunt zelfs make-up aanbrengen nadat je het op je gezicht hebt aangebracht. Ik zou een foundation afraden, want dit heeft invloed op de kleur. Ik raad wel aan een matterende poeder te gebruiken, want de lotion laat je hoofd wel glimmen.

En dan nu de hamvraag: werkt het echt? JA HET WERKT ECHT! Direct na het aanbrengen zie je al resultaat. De lotion trekt snel in de huid, zodat je al gauw je kleding aan kunt trekken. Zelf was ik erg tevreden met het resultaat. Ik zag een prachtig bruin gezicht, zoals de mijne er normaal gesproken alleen na een vakantie in een zonnig land eruit ziet. Ik vroeg mijn familie en vriend wat zij van mijn nieuwe kleurtje vonden. Ze gaven aan dat ze duidelijk verschil zagen. Ze weten dat ik normaal heel bleek ben en dat deze kleur dus niet van mijzelf was. Ze vonden de kleur echter niet nep en stiekem vind ik dat het belangrijkste! Niets lelijker dan eruit zien alsof je uren onder de zonnebank hebt gelegen of een foute kleur foundation op hebt. Nee, de Chestnut Instant Bronzing Lotion zorgt voor een heel natuurlijke bruine glow! Op bovenstaande foto’s zie je het bewijs! Ik sta altijd super bleek op foto’s, zo ook op de foto links die een paar weken terug werd gemaakt. Op de foto rechts, had ik net kennis gemaakt met de Chestnut Instant Bronzing Lotion. Ik droeg verder geen make-up op mijn gezicht, heb alleen mijn ogen opgemaakt en een beetje blush aangebracht.

De mooie bruine kleur komt uit dit flesje! Zoals jullie vast wel zullen begrijpen, ben ik heel gek op dit flesje! Eindelijk heb ik ook eens een gezond, mooi, bruin kleurtje! Deze lotion is goed voor dagelijks gebruik, al bewaar ik het liever voor de weekenden en feestjes! De lotion is gemakkelijk af te wassen. Indien je voorzichtig met een washand over je gezicht gaat, heb je de volgende dag nog een klein tintje over. Gelukkig geeft de lotion niet af en was mijn kussen de volgende dag nog gewoon wit! Was je wat harder of ga je onder de douche, dan is de lotion verdwenen! Ik ben echt verbaasd hoe goed bruin je van deze lotion wordt, en hoe echt het ook lijkt! Ik ben onder de indruk!

In een flesje zit 150 ml, hier kun je best lang mee aangezien je maar een aantal druppels per keer nodig hebt. De prijs is €19,95, maar momenteel is er een speciale najaarsactie waarbij je 30% korting krijgt! Je betaalt nu nog maar €13,97 voor een flesje die ook nog eens gratis bij je thuisbezorgd wordt! Kijk voor meer informatie of plaats je bestelling op www.chestnut-cosmetics.nl. Ik ben fan, nu jij nog!!

Share:
Previous Post Next Post

Dit vind je denk ik ook leuk:

6 Reacties

 • Reply inique

  Als ik heel eerlijk ben, vind ik het er iets te onnatuurlijk uit zien. Maar dat is natuulijk mijn persoonlijke mening, ik ben meer van puur natuur bruin.

  03/03/2012 at 10:09
 • Reply Joany

  Ik vind het er op de promo foto van het merk zelf niet zo natuurlijk uit zien. Sowieso vind ik het wel leuk om een bleekscheet te zijn. Ik wordt zelfs op vakantie niet bruin 🙂

  03/03/2012 at 10:35
 • Reply Vera

  Ik word gewoon niet bruin en heb er wel vrede mee haha 😉

  03/03/2012 at 16:58
 • Reply Levi

  Ik vind het er wel natuurlijk uitzien. Bij sommige producten heb ik wel eens zo een “gezichtje” gehad en dat zie ik bij jou helemaal niet. Ik denk dat ik het ook ga bestellen:)!!

  03/03/2012 at 21:59
 • Reply nathalie

  Ik kan niet meer zonder! Wat een topspul zeg!!!

  04/03/2012 at 13:05
 • Reply Fabia

  Staat je goed hoor! Ik ben al bruin van mezelf dus geen zelfbruiners voor mij hihi.
  xx

  04/03/2012 at 15:18
 • Laat een reactie achter