Follow:
Fashion

De leukste herfstmode voor elke leeftijd

Als ik naar buiten kijk, lijkt het wel herfst. Het duurt ook niet zo lang meer voordat het herfst is (al staan er eerst nog een paar warme dagen op de planning volgende week). Ik ben verschillende winkels en webshops langs gegaan om de trends van komende herfst te spotten. Het viel mij op dat veel trends voor aankomend seizoen, geschikt zijn voor elke leeftijd. Die trends laat ik je graag zien.

Ik kan niet anders dan beginnen met de grootste kleding trend, namelijk de panterprint. Je vindt het geweldig of je vindt het verschrikkelijk. Ik vind het een geweldige trend, ik heb er altijd al van gehouden en nu het officieel echt trendy is, ben ik daar alleen maar blij mee. Is het eindelijk geoorloofd om de hele week met een panterprintje te lopen! Een panterprint op je jurk, op je blouse, riem, tas, horloge en ga zo maar door!

Een trend waar ik zelf nog aan moet wennen; geel. Het is een hele trendy kleur, die we veel zullen zien deze herfst en aankomende winter. Ik vind geel eigenlijk helemaal geen mooie kleur en draag dit dan ook nooit. Voor het najaar is het vooral de kleur okergeel die in de winkels en webshops te vinden is. Zo is bovenstaande kleding bij Bomont te koop. Dat vind ik wel een hele mooie kleur. In combinatie met zwart, bruin of blauw komt de kleur het best tot zijn recht. Misschien dat een mooi, okergeel vest toch nog in mijn kledingkast gaat komen dit jaar…?

Laat het elke dag maar ‘rokjesdag’ zijn! Ruffle rokjes zijn helemaal hip, maar dat geldt ook voor het denim rokje (met knoopjes!). Misschien heb je afgelopen zomer al een rokje gekocht? Dan kun je die in de herfst door dragen met een zwarte panty eronder. Zo hoef je toch nog geen afscheid te nemen van dat leuke zomerrokje. De rokjes kunnen kort zijn, maar ook een midi lengte hebben. Voor elke leeftijd geschikt dus!

Ruiten worden ook heel populair. Als het straks winter wordt, zullen we ook veel tweed stoffen gaan zien. Eerder was de ruit al veel op rokjes en sjaals te zien, maar nu zal het ook op truien, jasjes en broeken zijn. Combineer de ruit met een basic, felle kleur. Bovenstaand rokje kun je bijvoorbeeld geweldig goed combineren met een knalrode trui.

Welke trend is jouw favoriet?

 

Share:
Previous Post Next Post

Dit vind je denk ik ook leuk:

3 Reacties

 • Reply Darina

  Mooie items! Ik vind okergeel een hele mooie herfstkleur en heb het coltruitje op mijn wishlist gezet 🙂

  14/09/2018 at 07:55
 • Reply Sanne Brouwer

  Bedankt voor de inspiratie! Vind dat je erg leuke artikelen hebt uitgezocht voor de herst

  24/09/2018 at 14:43
 • Reply Anna

  Hoi,, die coltrui is supergaaf! Waar kan ik die bestellen? Past mooi bij mijn gave oorbellen: [dit gedeelte is verwijderd] Vind ze zo gaaf!

  22/10/2018 at 13:26
 • Laat een reactie achter