Follow:
Overig

De leukste babykleding merken

Wat heerlijk dat we in een tijdperk leven waarbij er ontzettend veel babykleding te koop is. Geen eigen gebreide truien meer, maar vooral mooie items met schattige details. Of juist net zo stoer als mama. Je kunt je kindje helemaal naar je eigen smaak aankleden. Maar wat zijn nu de bekendste merken op het gebied van babykleding?

Z8 
Z8 is een prachtig merk. Ze hebben hele schattige kleertjes voor meisjes en hele stoere kleertjes voor jongens. Ze hebben 2x per jaar een nieuwe collectie en elke keer heeft deze verschillende kleurenthema’s. Ze werken nu veel met roze, maar ook met zwart en wit. Zwart-witte kleding is zowel leuk voor jongens als voor meisjes! Hierboven zie je foto’s van kleertjes van dit merk. Je kunt je (baby)meisje helemaal in het roze steken als je dat leuk vindt, maar je kunt ook de zwart-witte kleding combineren met een beetje roze. Z8 is een heel geliefd merk met kleding in maat 56 t/m 128.

Name It
Name It heeft vooral kleding dat rust en volwassenheid uitstraalt. Wil je jouw baby veranderen in een mini-me, dan kun je met de kleertjes van Name It zeker weten slagen. Shirtjes met teksten zijn op dit momenteel helemaal hip bij dit merk.

Quapi
Quapi is een merk dat houdt van vrolijke kleuren en prints. Het is echt een merk dat bij mij past, met al die kleurtjes! Ik word er zo vrolijk van. Als je echt van meisjes- en jongensachtige kleding houdt, dan zit je goed met dit merk. In deze blogpost laat ik trouwens alleen de meisjeskleding zien, maar voor jongens hebben ze ook hele leuke shirts met ‘Mr. QPI boy’ erop.

Dirkje
Dirkje heeft weer een totaal andere stijl. De kleuren zijn veel terughoudender. De kleding voor meisjes heeft wel vaak strikjes, maar geen andere opvallende dingen. Blauw met wit en grijs is een veel geziene combinatie van dit merk. Als je een cadeautje voor een ander zoekt, kun je het met dit merk niet fout doen. De kleertjes zijn vrij neutraal en ik weet zeker dat iedereen dit wel mooi vindt.

Kende jij deze merken al? En welk merk draagt jouw kindje?

Share:
Previous Post Next Post

Dit vind je denk ik ook leuk:

1 Reactie

  • Reply Laura | I scream beauty

    Ik ga eens rondkijken!! Voor een meisje lijkt het me gemakkelijker om kleding te vinden (weet niet of dat echt zo is hoor!). Voor een jongetje moet ik nog goed rondkijken, ik weet namelijk ook nog niet precies wat ik leuk vind qua stijl!

    14/01/2018 at 14:26
  • Laat een reactie achter