Follow:
Baby/kind

De leukste tuniekjes/jurkjes voor baby’s en peuters

Het liefst trek ik Veerle een legging aan. Dat doe ik al vanaf haar geboorte. Een baby slaapt veel en dan wil je niet steeds een pyjama aan doen, vandaar dat gewone kleertjes ook heerlijk comfortabel moeten zitten. Nu Veerle wat ouder is, merk ik dat ik haar nog steeds graag een legging aan trek. Een legging lijkt me zo lekker zitten voor haar! En het leukste om op een legging te dragen is natuurlijk een tuniekje of jurkje! Daarom in dit artikel: de leukste tuniekjes/jurkjes van dit moment, voor baby’s en peuters.

Ik vind schattige baby tuniekjes echt het leukste staan. Nu Veerle wat ouder wordt, bewaar ik de schattige tuniekjes/jurkjes voor de zondagen en de andere dagen kleed ik haar het liefst wat stoerder. Het is ook een kwestie van smaken verschillen natuurlijk. Daarom laat ik eerst 5 schattige en daarna 5 stoere baby & peuter tuniekjes/jurkjes zien


  1. [Le Chic €35,95 nu in de sale] Wat ontzettend schattig met die plooitjes en het hartje met de ruches er om heen. Grijs kan wel een hele moeilijke kleur zijn voor kindjes vind ik zelf, maar door er een roze legging of een schattig haarbandje bij te dragen staat het wel heel meisjesachtig.
  2. [Noeser €36,-] Ik vind Noeser meestal stoere kleertjes hebben, maar dit tuniekje vind ik wel heel erg schattig door die strik.  Het is ook een ontzettend mooie kleur. Je kunt dit heel winters combineren met zwart of heel vrolijk met lichtroze. Hoewel ik denk dat bruin ook een prachtige combinatie zal zijn.
  3. [Blue Seven €14,99] Ooh wat een schattig tuniekje is dit! Heerlijk roze met hele schattige ruches. En gouden letters.
  4. [Le Chic €35,96 nu in de sale] Een meisjesjurk met tule rok eraan vast vind ik zo schattig! Ik vind het een heerlijk gezicht om kleine kindjes hierin te zien.
  5. [Blue Seven €17,99] Een heel leuk blauw jurkje, met ruches en witte stippen. Toppunt van netjes dit!
  6. [Quapi €29,95] Een lekker stoer jurkje, doordat de strepen 2 verschillende kanten op gaan. Eens wat anders, lekker origineel dus!
  7. [Like Flo €39,95] Een combi van sportief en western. Heel bijzonder, maar zo ontzettend gaaf!
  8. [Name It €24,99] Een lekkere dikke tuniek, met bontjes op de armen. Hier lijkt ze wel een modelletje!
  9. [Your Wishes €24,95] Wat een grappige print! Heel leuk als je van gekke printjes houdt.
  10. [Quapi €27,95] Deze kleur roze staat zo mooi in combinatie met dat zwart. Ontzettend stoer. En toch heel meisjesachtig.
Share:
Previous Post Next Post

Dit vind je denk ik ook leuk:

Geen reacties

Laat een reactie achter