Follow:
Baby/kind

De leukste winterjassen voor meisjes

De afgelopen dagen hadden we nog even geluk met het mooie weer. De komende dagen zal de temperatuur weer naar beneden zakken. Vooral ‘s ochtends kan het dan erg koud zijn. Tijd om de dikke jas weer aan te trekken. Dat geldt natuurlijk ook voor de kinderen, zij hebben een nieuwe winterjas nodig. Ik zet wat leuke meisjes winterjassen van Jayno.nl op een rijtje.

Baby winterjassen (maat 56 t/m 92)

  1. Knot so bad €41,35
  2.  Guess €49,-
  3. Quapi €49,95
  4. Le Chic €79,95
  5. Moodstreet €59,95

Er zijn ontzettend schattige baby winterjassen, maar er zijn ook hele stoere. Het is maar net waar jij van houdt. Je kunt je kleine meid een heel lief jasje aantrekken, zoals jasje nummer 1. Dit zal heel schattig staan. Als schattig totaal niet je stijl is, kun je ook gaan voor een bloemenjasje zoals nummer 2. Bloemenprintjes op jassen is ontzettend hip voor die kleintjes. Wil je voor nog stoerder gaan, dan past jasje nummer 5 waarschijnlijk het beste bij je. Er is best veel keuze voor een baby winterjasje. Zoals je ziet zijn de kleuren roze en blauw de meest voorkomende kleuren voor een baby winterjas.

Meisjes winterjassen (vanaf maat 92)

  1. Blue Seven €49,99
  2. Blue Seven €39,99
  3. Noppies €89,99

Voor de grotere meisjes zijn de jassen vaak iets stoerder. Je ziet heel veel parka’s voor meisjes. In allerlei kleuren: van groen tot roze. Je ziet ook veel gladde jassen, wat enorm handig is om schoon te vegen. Je kunt kiezen of je voor een leuk printje gaat of liever een effen kleur hebt. Wil je dat je kindje dezelfde jas draagt als jij? In dat geval is een mantel jas heel geschikt. Dit jasje van nummertje 3 heeft een heel volwassen uitstraling met een mooie roze kleur. Deze jas is heel mooi, maar minder geschikt voor kindjes die snel vies worden.

Denk niet alleen aan de winterjas, maar zoek er ook een leuke sjaal, handschoenen en muts bij! Kies daarbij een kleur die ook in de jas terug komt. Als je dat niet kunt vinden, kies dan voor wit of zwart, dat past overal bij. Of brei het zelf!

Share:
Previous Post Next Post

Dit vind je denk ik ook leuk:

Geen reacties

Laat een reactie achter