Follow:
Fashion

De nieuwe Buddha to Buddha collectie

Ik heb zelf een aantal Buddha to Buddha armbanden, die ik al jaren heb. Ik draag ze nog erg vaak en ben er heel blij mee. Het zijn zilveren sieraden dus die kunnen heel je leven mee gaan. De armbanden die ik heb, zijn van die bekende schakelarmbanden. Maar Buddha tot Buddha blijft vernieuwen en komt met compleet nieuwe armbanden en andere sieraden.

De Buddha to Buddha stijl blijft goed herkenbaar: ook de nieuwe collectie betreft stoere sieraden, gemaakt van zilver. Bij de armbanden hebben ze er nieuwe materialen in verwerkt, zoals leer of natuursteen. Daar krijg je een totaal andere armband van, die wel geheel binnen de Buddha to Buddha stijl past.

Dit is de Ben XS Round Leather Armband. Dit is een prachtige armband, gemaakt van leer en zilver. Deze armbandjes zijn unisex en in verschillende kleuren verkrijgbaar. De armbandjes zijn smal, waardoor je ze goed kunt combineren met elkaar of met andere armbandjes. De prijs van deze armbanden is ook erg leuk. Ze kosten namelijk maar €89,-! Nu is dat nog best veel geld, maar voor Buddha to Buddha is dit heel erg betaalbaar. De armbanden zijn in verschillende lengtes verkrijgbaar, van 17 cm tot en met 23 cm. Deze armbanden zijn perfect voor het najaar! Het leer combineert mooi met de warme tinten van de herfst- en winterkleding.

Dit zijn de Spirit Bead mini armbandjes. Deze Buddha to Buddha armbanden zijn vernoemd naar de natuursteen waar ze van gemaakt zijn. Zo heet de turquoise armband Amazonite en de donkerblauwe heet Sodalite. Er zijn nog enkele andere kleuren. Ze zijn er in de maten 17 cm tot en met 21 cm. Ze kosten €149,-. Ik vind dit zo’n leuk armbandje! Ook heerlijk om te combineren met andere armbanden. Er is ook een variant met grotere kralen.

Dan zijn er ook nog nieuwe sieraden toegevoegd die compleet van zilver zijn gemaakt. Hierboven is de Refined Katja collectie en hieronder de Refined Chain collectie. Beiden klassieke sieraden met een moderne, stoere twist. Mijn persoonlijke voorkeur gaat naar de Refined Chain collectie, want ik vind die schakel heel erg leuk. Hoewel ik de ring van de Refined Katja collectie dan ook wel weer heel origineel vind. Je kunt alle sieraden los van elkaar dragen, maar ook samen. Het is mooi om een gehele set te hebben, maar als jij alleen de ring graag wilt, kun je ook die alleen dragen natuurlijk.

Ik vind de nieuwe collectie van Buddha to Buddha erg tof, vooral de nieuwe armbandjes. Het liefst zou ik enkele armbandjes met elkaar combineren. Brandfield.nl is een officieel (online) verkooppunt van Buddha to Buddha.

%

Share:
Previous Post Next Post

Dit vind je denk ik ook leuk:

1 Reactie

  • Reply Laura | I scream beauty

    Wauw die nieuwe collectie is heel mooi!!Die volledig zilveren armbanden, prachtig!

    11/09/2018 at 20:32
  • Laat een reactie achter