Follow:
Fashion

De nieuwste schoenen van 2017

De eerste maand van het nieuwe jaar is alweer bijna voorbij. Er zullen dit jaar nog veel trends komen en gaan. Wat betreft de schoenentrend wil ik altijd als eerste op de hoogte zijn. De sale is nog in volle gang, maar ondertussen druppelen de nieuwe collecties ook alweer de winkels/webshops binnen. Ik ging op zoek naar de nieuwste schoenen van 2017 en daaruit probeer ik een conclusie te halen wat betreft de nieuwste trends.

 

Witte Adidas sneakers zijn nu al een tijdje trendy en ik verwacht dat ze dit jaar dat ook gewoon blijven. Adidas blijft wel vernieuwen, ze komen met nieuwe collecties en ik denk dat sneakerliefhebbers dit mooi zullen blijven vinden. Daarbij vind ik zelf een witte schoen in het voorjaar en de zomer ook gewoon erg mooi staan. Deze wit met zilveren zijn natuurlijk heel erg tof, maar wist je dat ze er ook in het wit met rosegoud zijn? Die staan zeker op mijn wishlist! De rechter is een stukje neutraler, maar met die glimmende neus eigenlijk ook wel weer bijzonder.

Dat comfortabel voorop staat, lijken we de laatste jaren niet meer zo erg te vinden. Hakken zijn voor feestjes en sneakers en derby’s voor elke dag. Bovenstaande derby’s zijn erg vrouwelijk door het kant of het bloemenpatroon. Super leuk als je het mij vraagt! Deze kleur is vast ook anders dan je in je kast hebt staan van vorig jaar. Droegen we toen voornamelijk zwart, dit jaar zullen het schattige kleurtjes zijn zoals beige en zacht roze.

 

Ook metallic is nog helemaal hot. Persoonlijk vind ik dit de leukste trend! Compleet zilveren schoenen (natuurlijk mag goud of rosé ook), die maken je outfit toch de blits? Of het nu sneakers of nette schoenen zijn dat maakt niet uit, zelfs zilveren enkellaarsjes zijn op dit moment veel te koop.

 

Ook iedereen die van kleur houdt, kan zijn/haar hart ophalen dit jaar. Ze zullen er wel een stuk minder zijn dan de lichte kleuren, maar toch zijn ook de knal kleuren nog genoeg te vinden. Erg gaaf om nu te dragen onder een compleet zwarte outfit en straks in de zomer onder een compleet witte outfit.

Welke trend spreekt jou het meest aan?

Share:
Previous Post Next Post

Dit vind je denk ik ook leuk:

5 Reacties

 • Reply Lonneke

  Ik denk ook dat de witte sneakers een trend blijven. Ik wil graag ook voor de zomer witte sneakers.

  31/01/2017 at 09:07
 • Reply Jorinda

  Ik hou van de nette schoenen (de tweede) , ik heb zelf in het licht roze en blauw =)
  Liefs Jorinda

  31/01/2017 at 11:03
 • Reply Bo

  Witte sneakers zullen denk ik idd wel trendy blijven, ze staan altijd leuk!

  31/01/2017 at 12:44
 • Reply Eva

  Die witte sneakers zijn inderdaad leuk! En je kunt ze ook overal bij dragen. Ook raken ze eigenlijk nooit uit de mode, dus wat mij betreft kun je nooit genoeg witte sneakers hebben 🙂

  31/01/2017 at 18:01
 • Reply Mira

  Ik hou toch wel safe en ben gek op witte Adidasjes!

  01/02/2017 at 15:00
 • Laat een reactie achter