Follow:
Fashion

De schoenentrends van dit seizoen

Terwijl ik deze blogpost schrijf, is het buiten heerlijk weer. Vandaag zal de laatste dag zijn, daarna krijgen we echt herfstweer. Ik schreef al meerdere malen over de modetrends voor herfst 2018, maar ik heb de schoenentrends nog niet behandeld. De hoogste tijd om dat te doen! Wat er zitten hele leuke (nieuwe!) trends tussen op het gebied van stoere boots en enkellaarsjes.

Ook op schoenen gebied kunnen we er niet onderuit: de luipaardprint! Ik kocht vorig jaar al een paar enkellaarzen met luipaardprint en ik heb ze heel vaak aangehad. Ik ben blij dat de trend dit jaar nog groter is geworden, ik weet zeker dat ik ze weer veel zal dragen. De kunst is wel om deze enkellaarsjes goed te combineren. Lekker veilig met een zwarte outfit bijvoorbeeld.

Stoere boots waren vorig jaar ook al trendy, maar dit jaar kun je er echt niet meer omheen. Ik droeg ze zelf altijd het liefst onder een broek, maar dit jaar draag je ze vooral onder rokjes en jurkjes. Laat die stoere vrouw in je naar boven komen!

Dit zijn stiekem 2 trends in 1! Want de kleur rood is heel erg in de mode. Rode enkellaarsjes vind ik fantastisch! Prachtig te combineren met zwart, maar ook met zwart/wit. De tweede trend die je hier ziet, is de kitten heel. Een klein en dun hakje. Lekker comfortabel, maar toch heel vrouwelijk! Dit mist nog in mijn schoenencollectie, maar ik zou hem graag eraan toevoegen! Super chique om te combineren onder een jurk of rok EN ontzettend stoer en fashionable om gewoon onder een jeans te dragen.

Een nieuwe trend is deze sock boot. Hij ziet er precies zo uit zoals hij klinkt: als een sok schoen! Deze laarsjes zijn gemaakt van een elastische stof die nauw om de voeten sluit. Bij de laarsjes hierboven lijkt het door de strepen net een echte sok, maar je hebt ook sock boots die een leuke print hebben of gewoon een effen kleur. De naam heeft het puur te danken aan dat het strak om je been zit, net als een sok. Ook deze laars zul je vaak zien met de kitten heel (en een spitse neus!). Leuk te dragen onder een rok, zodat je benen langer lijken. Ze zullen trouwens ook heel leuk staan onder een broek met uitlopende pijpen. Of rol de onderkant van je skinny jeans op, zodat de laarsjes goed zichtbaar zijn.

Tot slot is de witte boot heel erg trendy! Ik kan mij nog herinneren dat ik op de middelbare school (ongeveer 12 jaar geleden!) een paar witte cowboylaarzen had waar ik ontzettend trots op was. Natuurlijk vielen die laarzen op en vond niet iedereen ze mooi, maar ik vond ze fantastisch! Ik snap dan ook dat deze trend niet voor iedereen is weggelegd, maar hij kan wel echt heel mooi zijn. Een paar witte stoere boots of juist witte korte enkellaarsjes met zo’n kitten heel. Love it!

Welke trend spreekt jou het meeste aan?

 

Share:
Previous Post Next Post

Dit vind je denk ik ook leuk:

1 Reactie

  • Reply Laura | I scream beauty

    Oeh die luipaardprint! Ik hou ervan!

    14/10/2018 at 02:41
  • Laat een reactie achter