Follow:
Persoonlijk

De week van Trendymama (week 10)

Ik heb besloten om weer elke maandag een fotodagboek online te zetten. Dat was ooit mijn best gelezen artikel van de hele week, maar ik heb dat al in geen maanden meer online gezet. Ik vergat vaak foto’s te maken en ik had niet het idee dat mijn leven nou echt interessant is. Toch wil ik de rubriek wel weer oppakken, dit keer onder de naam ‘De week van Trendymama’. Ik maak direct een goed begin, met lekker veel foto’s!  Afgelopen week deed ik allemaal leuke dingen: ik ging zwemmen met Veerle en ging ook twee keer uit eten!

Vorige week maandag was ik eindelijk vrij, na 5 dagen achter elkaar gewerkt te hebben. Tijd om wat leuks te gaan doen met Veerle. Ik pakte onze zwemspullen bij elkaar en we gingen op weg naar het zwembad!

Veerle in haar nieuwe badpakje, zo schattig! Die kreeg ze voor haar verjaardag.

Op maandagmiddag nam ik een stuk van deze Tony’s chocolonely. Dit is echt de lekkerste smaak die ik ooit heb geproefd! Witte chocola met framboos en knettersuiker. Van die knetters waar ze vroeger snoep van hadden.

‘s Middags gingen we op de fiets naar de Action. Het was heerlijk weer!

Op de fiets naar de Action… dom natuurlijk! Ik kwam met veel spullen terug, dat paste echt maar net. De ladder hield ik in mijn hand tijdens het fietsen. De ladder lijkt hier blank, door de zon, maar hij is echt grijs.

Op dinsdag maakte ik ‘s morgens het huis schoon. Veerle had voor het eerst dit jurkje aan, wat ik al voor haar maakte toen ze nog niet was geboren. Het moest een maat 68 zijn, maar hij valt zo groot dat hij voor 74/80 door gaat.

Tussen de middag at ik twee pompoenpitbroodjes met brie. Heerlijk vind ik dat!

Dinsdag pakte ik de auto om nogmaals naar de Action en dit keer ook naar Kruidvat te gaan. Ik verbaasde mij over de temperatuur. Die week ervoor was het -5 graden ongeveer, zeker 20 graden verschil.

Daarna veegde ik alles aan in de achtertuin. Er lagen mega veel bladeren!

Ik had ook een bloemstukje gekocht in het dorp. Heerlijk om weer een beetje dat lente gevoel te krijgen.

Woensdagmiddag en -avond moest ik werken en bracht ik Veerle voor een middag naar mijn schoonouders. Is dit jasje niet geweldig? Ik vond ‘m zo schattig! Van HEMA. En hoe fantastisch zijn haar twee staartjes?

Donderdag had ik gewerkt en ‘s avonds gingen we met collega’s uit eten. Dit was het toetje, zo lekker!

Op vrijdagmiddag ging ik naar een oud collega toe. Zo leuk om bij te kletsen! Om nog te gaan koken werd een beetje laat. Mijn man haalde een snelle hap: hamburger met friet. Van een nieuwe zaak die was geopend.

Om nog maar even door te gaan met lekker eten: zaterdagavond gingen we met mijn schoonfamilie uit eten. We gingen naar een restaurant waarbij je per ronde twee kleine gerechtjes kon kiezen. Ik vond het een super leuk concept en het was erg lekker allemaal!

Dit was een deel van de toetjes! De toetjes links en in het midden waren van mij. Heerlijk!

Ik had mijn man op pad gestuurd om een bloemetje op te halen voor zijn ouders en toen nam hij deze roosjes voor mij mee. Lief he? Deze staan nu mooi in de keuken. Op zondag hebben we Veerle opgehaald bij mijn ouders, want daar sliep ze. En toen was het weekend alweer voorbij.

Fijne nieuwe week weer allemaal!

Share:
Previous Post Next Post

Dit vind je denk ik ook leuk:

2 Reacties

 • Reply Jorinda

  Wat een leuke foto’s weer =)
  Heerlijk al dat eten haha!
  Liefs Jorinda

  12/03/2018 at 07:25
 • Reply Geertje

  Wat een leuke week en mooie foto’s hoor!

  12/03/2018 at 08:18
 • Laat een reactie achter