Follow:
Fashion

Deze Aliexpress verkoper heeft de mooiste oorbellen

Een half jaar geleden is het ongeveer begonnen, mijn AliExpress verslaving. Ik heb al eens een aantal oorbellen uitgelicht op mijn blog en ook koop ik er regelmatig baby schoentjes. Bijna alle versiering voor de verjaardag van mijn dochtertje heb ik er ook besteld (daarover later meer). Als het op oorbellen aan komt, bestel ik blijkbaar toch heel vaak bij dezelfde verkoper. Deze verkoper heeft nu weer een geheel nieuwe collectie binnen gekregen en ik ben opnieuw onder de indruk. Ik moet deze verkoper met jullie delen!

Statement oorbellen zijn weer helemaal terug van weggeweest. Ik ben daar echt super blij mee, want ik ben gek op grote oorbellen! Deze oorbellen zijn van de nieuwste collectie en ik vond ze direct heel gaaf. Ik ben voor de grijze kleur gegaan, zodat ze met veel dingen te combineren zijn, maar ze zijn er ook in minder neutrale kleuren. Omgerekend waren ze €4,16 op het moment dat ik ze kocht. Bij deze oorbellen moest ik verzendkosten betalen van €1,16, terwijl ik dat normaal niet gewend ben van deze verkoper (normaal altijd gratis), maar dat zal wel zijn om de oorbellen goedkoper te laten lijken. Voor AliExpress zijn de oorbellen dus niet heel goedkoop, maar als je kijkt wat je normaal voor dit soort oorbellen in een winkel zou betalen (zeker wel 20 euro) dan vind ik het wel een koopje!

Deze oorbellen vond ik ook heel schattig en juist leuk om wel in een kleurtje te bestellen. Naast dat ik ze mooi vind, vind ik de kwaliteit ook erg goed. Ik heb nog geen enkele keer gehad dat de oorbellen van deze verkoper mij tegen vielen. De oorbellen zien er prachtig uit! Deze waren €3,88.

Deze oorbellen had ik al in het beige, maar ik was nog op zoek naar een paar rode oorbellen. Ik vond deze erg mooi en fijn en dus koos ik ervoor om ze ook in het rood te bestellen. Voor de prijs, €3,19, hoefde ik dat niet te laten.

Ik heb onlangs nog 2 paar oorbellen van deze verkoper binnen gekregen. Voor dit artikel heb ik ervoor gekozen om mijn laatste 3 bestelde oorbellen te laten zien, maar dat ik zoveel oorbellen van deze verkoper heb zegt wel iets toch? Ik vind de kwaliteit altijd super goed, je krijgt een cadeautje bij je bestelling (gratis kleine oorstekers) en binnen 1,5 week heb ik het al in huis!

De verkoper is Sehuaran Official Store op AliExpress. Ik krijg niet betaald hiervoor, maar ik ben gewoon te enthousiast! En waarom zou je dit soort gouden tips niet delen? *graag gedaan*

Share:
Previous Post Next Post

Dit vind je denk ik ook leuk:

2 Reacties

 • Reply Lotje

  Ah wat zijn ze leuk! Ik ben ook weer helemaal fan van statement oorbellen! x

  06/02/2018 at 09:33
 • Reply Julia

  Rond de 5 Euro voor dat soort oorbellen, is gewoon een top aankoop. Ben soms verbaasd met de toffe dingen die je uit China kunt importeren.

  07/02/2018 at 11:27
 • Laat een reactie achter