Follow:
Baby/kind

Dit kinderspeelgoed kan het hele jaar buiten blijven staan

Bbbrr, wat is het koud! Het liefst blijf ik binnen, maar kinderen willen vaak toch wel naar buiten. Weer of geen weer. Tegen de kou kun je ze gelukkig goed aankleden, zodat ze toch even naar buiten kunnen. Een frisse neus halen is eigenlijk heel gezond. Maar waar kunnen de kinderen in de winter mee spelen buiten? Vaak ruim je alles aan het eind van de zomer op. Gelukkig is er ook speelgoed dat het hele jaar buiten kan blijven staan.

Schommel
De meeste kinderen vinden een schommel geweldig. Een schommel is natuurlijk veel te groot om in de winter naar binnen te halen en dus blijft deze het hele jaar buiten staan. In de winter kunnen kinderen rustig gebruik maken van de schommel. Eventueel haal je het schommelzitje eraf en berg je deze op in de schuur. Deze hang je er dan weer aan als ze erop willen. Zo voorkom je dat het schommelzitje erg koud is.

Trampoline
Een trampoline kan het hele jaar buiten blijven staan. Als het heeft gevroren kun je de trampoline beter met rust laten, want het is slecht voor de veren en springmat als deze uitrekken als ze bevroren zijn. Dat wist ik ook niet, maar dat las ik op Trampolines.nl. Daar kun je trampolines kopen, maar er staan ook tips op over trampolines in de winter. Het is wel heel makkelijk om een trampoline het hele jaar buiten te laten staan. En als het eerste lente zonnetje zich laat zien, kunnen de kids zich er al wel op vermaken.

Klimtoestel
Een klimtoestel is ook te groot om in de winter binnen te zetten. Vaak is het gemaakt van hout en dat kan prima het hele jaar buiten blijven staan. Zorg ervoor dat je het klimtoestel wel goed blijft onderhouden in de winter. Kijk goed of eventuele treden van een glijbaan niet te glad zijn. Houd er ook rekening mee dat je het klimtoestel eens in de zoveel tijd gaat beitsen, zo blijft het langer mooi.

Speelhuisje
Voor een speelhuisje van hout geldt hetzelfde als een klimtoestel. Ook een speelhuisje van plastic kun je gerust het hele jaar buiten laten staan. Wij hadden het speelhuisje van mijn dochtertje in de zomer op het gras staan en nu staat het op het terras van stenen. Dan kan ze er in de winter ook in spelen. Het kan wat groene aanslag krijgen, maar in de lente poets je dat er zo weer af.

Share:
Previous Post Next Post

Dit vind je denk ik ook leuk:

Geen reacties

Laat een reactie achter