Follow:
Fashion

Dit zijn de zomerjassen van 2019

Het weer gaat momenteel alle kanten op. Van zon naar code oranje. Enorm lastig om te bedenken welke kleding je aan zult trekken en ook welke jas je daarbij aan doet. De winterjas kan nu wel echt in de kast blijven, want qua temperatuur kan de zomerjas prima. Maar wat draag je nu als zomerjas? Ga je voor een nieuwe trenchcoat of kies je toch liever een hip spijkerjasje? Welke jassen zijn trendy en welke kledingstukken kunnen door als zomerjas?

Trenchcoat
De trenchcoat is al jaren trendy en ook dit jaar volop te koop. Erg mooi als je een klassieke kledingstijl hebt. Ook naar een feestje staat een trenchcoat erg mooi, want er zal niets mooiers staan over die chique jurk, nietwaar?! Ga je het liefst voor safe, kies dan een beige of donkerblauwe trenchcoat. Die passen overal bij. Echter is de kleur wit dit jaar heel trendy, zoals deze Ralph Lauren zomerjas. Draag een trenchcoat heel trendy open of doe er een eigen riempje over.

Spijkerjas (in kleur)
Een spijkerjas kun je ook prima als jas gebruiken. Ideaal voor als je van huis weg gaat als het warm is, maar als je verwacht dat het af gaat koelen later die dag. Zeer waarschijnlijk heb je nog wel een spijkerjas in de kast hangen, want ook een spijkerjas zien we al jaren in het modebeeld. Wat wel nieuw is, en helemaal hip, is de gekleurde spijkerjas. Dit is een roze Tommy Hilfiger zomerjas, maar veel merken hebben veel verschillende kleuren. Al springen wit, geel en roze er wel echt bovenuit. Ik vind het eigenlijk wel leuk. Ik hou van spijkerjasjes, maar ik draag het weinig aangezien ik ook graag een jeans draag. En die twee gecombineerd is persoonlijk niet mijn stijl. Maar een jeans met een gekleurd spijkerjasje zie ik wel zitten!

Regenjas
De regenjas heb ik jarenlang verafschuwd. Logisch ook, want toen ik nog naar het voortgezet onderwijs fietste, waren er nog niet van die leuke regenjassen. Toen waren ze nog saai en donker en schaamde ik mij ervoor. Nu zijn er juist enorm veel leuke, vrolijke regenjassen. En zijn ze ook nog eens hartstikke hip! Handig hoor, want de Nederlandse zomers kennen ook veel regen. De regenjassen van tegenwoordig zijn zo leuk, dat je het ook prima kunt dragen als dames zomerjas. Bij de Bijenkorf hebben ze heel veel leuke regenjassen. Al de jassen uit deze blogpost komen daar vandaan trouwens, ze hebben een enorm groot aanbod in jassen.

Blazer
Weet je zeker dat het droog blijft? Dan kan een blazer ook prima als jas fungeren! Een blazer is vaak gevoerd en dus lekker warm. Je kunt een blazer zowel binnen als buiten dragen en daardoor is het een kledingstuk dat je waarschijnlijk veel zult dragen. Koop daarom een blazer in meerdere kleuren, dan kun je afstemmen met je kleding. Oversized blazers zijn ook helemaal trendy en heel geschikt als jas.

Welk type jas heeft jouw voorkeur?

Share:
Previous Post Next Post

Dit vind je denk ik ook leuk:

Geen reacties

Laat een reactie achter