Follow:
Fashion

DIY Xenos strijkemblemen

Ik ben weer eens creatief bezig geweest. Dit keer was het helemaal niet moeilijk, maar wel ontzettend leuk om te doen! Xenos heeft namelijk super veel nieuwe, toffe strijkemblemen, waar ik mee aan de slag ging. Het zijn hele moderne patches, die je overal op kunt strijken. Op je broek, een shirt of ander kledingstuk. Ik maakte ze op verschillende tasjes, die ook bij Xenos te vinden zijn.

Als eerste versierde ik deze stoffen tas met de strijkemblemen. Ik had in mijn hoofd zitten dat ik een leuke tas wilde maken, die ik mee kan nemen als ik een boodschap in het dorp ga halen. Of als ik een dagje ga zwemmen. Zo’n handige tas die je voor veel dingen kunt gebruiken en die er door de strijkemblemen hip uit ziet. Mijn meest favoriete patches heb ik daarom uitgezocht en op deze tas gemaakt. Met als grootste favoriet natuurlijk de lipstick met glitters!

Voor de rugzak koos ik emblemen die allemaal heel vrolijk (en stiekem een beetje kinderlijk en tegelijkertijd ook hip) zijn. Deze rugzak leek mij heel geschikt om spulletjes voor Veerle in te doen. Een handige rugzak die er super leuk uit ziet met al die vrolijke strijkemblemen! Het strijken van die emblemen ging trouwens super gemakkelijk. Je kunt namelijk gewoon met de strijkijzer over de emblemen zelf strijken, op de plek waar je ze wilt hebben. Ik heb het op de hoogste stand van de strijkijzer gedaan en binnen een paar seconden zaten ze vast.

Tot slot nog een klein tasje, waar ik de mooiste strijkemblemen voor heb bewaard. Ik vond deze zomerse fruitstukken met glitters zo mooi en goed bij elkaar passen, dat ik ze op 1 tasje heb gemaakt. Het is nu echt een zomers tasje geworden, super leuk!

Een pakje strijkemblemen kost €1,49 bij Xenos. Het is verschillend hoeveel er in een pakje zitten. Die grote glitter emblemen koop je per stuk voor dat geld, terwijl er van de kleine emblemen er 3 of 4 in een pakje zitten. Totaal niet duur dus en ze zijn super leuk! De katoenen tas en de rugzak kosten €2,29 per stuk en het schoudertasje kost €2,49.

Je kunt al deze leuke patches in de Xenos winkel kopen of online op Xenos.nl.

Share:
Previous Post Next Post

Dit vind je denk ik ook leuk:

1 Reactie

  • Reply Laura - I scream beauty

    Heel leuk gedaan!

    04/06/2017 at 18:48
  • Laat een reactie achter