Follow:
Advertorial

Doe de Spa Smaaktest en probeer een gratis Spa Fruit

Advertorial

Ik heb kennis gemaakt met Spa Fruit door mijn opa en oma, die hadden altijd de apple variant in huis. Ik vind het een heerlijk drankje, vooral in de zomer. Ik was dan ook erg verrast toen ik zag dat er nog 6 andere smaken waren. Ik deed meteen de Spa Smaaktest om erachter te komen welke smaak het beste bij mij past en welke ik dus snel eens moet proberen.

Spa Fruit is een combinatie van puur fruitsap en het bruisende Spa mineraalwater. Er zijn in totaal 7 smaken: Lemon Cactus, Orange, Apple, Orange Passion, Forest Fruit, Raspberry en Pink grapefruit. Juist omdat er zoveel smaken zijn, is het lastig om te kiezen welke bij jou past. Spa Fruit heeft nu een Spa Smaaktest gemaakt die bestaat uit 5 vragen. Aan de hand van die vragen krijg je een persoonlijk smaakadvies. Je kunt vervolgens een waardecoupon aanvragen waarmee de Spa Fruit die het beste bij jou past (of een andere) gratis mag proberen. Haal een fles van 1,5 liter Spa Fruit bij de supermarkt, vul de waardebon in en je krijgt je geld terug!

Als je je vrienden uitnodigt, via Facebook, Hyves of Twitter , om ook de test te doen, dan maak je kans op een prijs naar eigen smaak voor €5000,-. Natuurlijk kunnen zij ook een gratis Spa Fruit proberen, als dank voor het mee doen.

Wil je weten welke Spa smaak bij jou past? Doe hier de Spa Smaaktest!

 

Share:
Previous Post Next Post

Dit vind je denk ik ook leuk:

Geen reacties

Laat een reactie achter