Follow:
Overig

Doei Aboutfashion.nl, hallo Trendymama.nl!

Hallo en welkom op Trendymama.nl! Niet wegklikken, je bent hier goed! Je verwachtte waarschijnlijk Aboutfashion.nl, maar in plaats daarvan werd je doorgestuurd naar Trendymama.nl. Dat is mijn nieuwe blognaam! Na 10 jaar vond ik het tijd voor iets anders, iets fris, iets dat momenteel meer bij mij past. De lay-out zal niet veranderen en ik blijf nog lekker over mode bloggen. Wat verandert er dan wel?

Ik blijf gewoon bloggen over wat ik leuk vind en wat mij bezig houd. Het afgelopen jaar heb ik afwisselend geblogd over fashion, beauty en het moederschap. Dit wil ik blijven doen. Misschien wat meer over het moederschap en wat meer op het persoonlijke vlak, maar ook mijn liefde voor mode zal ik blijven delen op mijn blog. Als je mij altijd volgde om die reden, hoef je dus niet af te haken.

Waarom ik een nieuwe domeinnaam heb gekozen? Heel simpel: Aboutfashion.nl klinkt echt als een fashionblog en daarmee zal niet iedereen zich aangesproken voelen die ik wel wil bereiken. Met Trendymama.nl geef ik duidelijker weer waar mijn blog over gaat. Al zal misschien ook niet iedereen de term ‘mama’ interesseren, maar die keuze heb ik afgewogen.

Met de lay-out ben ik nog steeds super tevreden dus ik heb besloten om die te laten zoals het is. De felle kleur roze hoort gewoon bij mij en daarom laat ik deze terug komen in het nieuwe logo. Het logo heb ik namelijk laten ontwerpen en ik ben er mega blij mee! Met herkenbare kleuren, maar een vernieuwde stijl. Inclusief een prachtig icoon!

De domeinnaam van Aboutfashion blijf ik voorlopig houden. Iedereen wordt doorgestuurd naar mijn nieuwe blog, zodat ik geen bezoekers verlies. Ook mijn oude blogposts zijn allemaal overgezet.

Al mijn social media kanalen ga ik vandaag omzetten naar Trendymama.nl. Ik zou het enorm leuk vinden als je mij gewoon blijft volgen!
Follow my blog with Bloglovin

Om dit alles te vieren komt morgen de eerste winactie online!

Wat vinden jullie van mijn nieuwe blognaam? En het nieuwe logo?

Share:
Previous Post Next Post

Dit vind je denk ik ook leuk:

5 Reacties

 • Reply Jorinda

  Wat een leuke nieuwe blog naam =)
  Liefs Jorinda

  27/02/2018 at 08:11
 • Reply Stephanie

  Wat n leuke naam!

  27/02/2018 at 10:34
 • Reply Anita te Gussinklo

  Ik dacht even toen ik het bloglovin zag staan dat het de blog van Andrea was TrendyMommy
  Leuke naamswijziging wel.

  27/02/2018 at 20:49
 • Reply Lieke van Veen

  Super leuke naam ik blijf je zeker volgen!

  01/03/2018 at 21:53
 • Reply Maud - Maudgeniet.nl

  Wat leuk Bertine! Ik blijf je zeker volgen. Dikke knuffel

  02/03/2018 at 20:58
 • Laat een reactie achter