Follow:
Overig

Draadloze noise cancelling koptelefoon van Getloud.nl

Ik luister heel vaak naar muziek. In de auto staat standaard 100% NL op de radio en thuis luister ik samen met mijn dochtertje graag naar kinderliedjes. Ook als ik schoonmaak speelt er altijd een playlist af, de muziek galmt dan door mijn huis. Echter zijn er ook momenten dat ik graag een koptelefoon op zet. Bijvoorbeeld als mijn man tv kijkt en ik een YouTube video wil bekijken. Of als de vaatwasser lawaai maakt terwijl ik net een tof nummer aan het beluisteren ben. In die gevallen zet ik mijn nieuwe draadloze koptelefoon met noise cancelling op.

Mijn nieuwe koptelefoon komt van de webshop www.getloud.nl. Dat is de grooste headphone specialist van Nederland. De keuze is echt enorm, maar het zoeken van een geschikte koptelefoon hoeft helemaal niet moeilijk te zijn. Je kunt contact opnemen met het klantenteam voor advies op maat.
Op de website zijn verschillende categorieën gemaakt, zoals In-ear, Over-ear, Bluetooth, Sports, DJ, Gamen en Noise Cancelling. Uit die laatste categorie wilde ik graag een koptelefoon.

Noise cancelling elimineert omgevingsgeluiden. Je hebt passieve en actieve noise cancelling. Ik koos voor de JVC HA-S90BN koptelefoon, die heeft actieve noise cancelling. De koptelefoon zorgt ervoor dat omgevingsgeluiden gedempt worden. Als je niet weet hoe (actieve) noise cancelling werkt dan raad ik je aan om het artikel over noise cancelling op Know How hierover te lezen.
De noise cancelling kun je aan en uit zetten. Ideaal, want als mijn dochtertje in bed ligt en ik verder alleen thuis ben, wil ik haar toch kunnen horen. Dan zet ik die functie uit. Als mijn man ook thuis is, kan ik die functie aanzetten. Uiteraard heb ik getest wat het verschil is. Als de noise cancelling uit is, kan ik precies verstaan wat mijn man zegt. Als de noise cancelling aan staat, kan ik horen dat mijn man iets tegen mij zegt, maar ik hoor absoluut niet wat hij zegt. De omgevingsgeluiden worden echt heel goed gedempt.

Naast dat deze koptelefoon noise cancelling heeft, zijn er nog veel meer specificaties. Zo heeft het volumebegrenzing, draaibare oorschelpen, is hij heel gemakkelijk op te vouwen, is hij draadloos, zitten er bedienbare knopjes op, zit er een microfoon in zodat je er ook mee kunt bellen en kun je zelfs een kabel aansluiten zodat hij ook met een lege accu nog te gebruiken is. Het liefst gebruik ik de koptelefoon draadloos en gelukkig kan de accu 27 uur mee.
De oorschelpen kun je helemaal inklappen en hierdoor kan de koptelefoon heel klein gemaakt worden. Ideaal voor als je hem mee wilt nemen.

De koptelefoon is verstelbaar en de oorschelpen zijn lekker zacht. Dat maakt dat de koptelefoon lekker zit. De muziek klinkt met deze koptelefoon ook echt heel goed! Het geluid komt goed binnen en ik kan echt opgaan in een mooi liedje. Ik ben super blij met deze koptelefoon!

De koptelefoon kost €129,-. Ben je na het lezen van mijn review enthousiast geworden? Met de code ABOUTGETLOUD krijg je 15% korting op deze koptelefoon (tot 30 november 2017). Mocht een draadloze speaker je meer aanspreken, dan kun je kijken op de andere webshop van Getloud.nl: Soundstore.nl.

Helemaal leuk: Bij elke bluetooth koptelefoon of bluetooth oordopjes met een minimale waarde van €80,- krijg je een gratis powerbank!

%

Share:
Previous Post Next Post

Dit vind je denk ik ook leuk:

2 Reacties

 • Reply Sabrina

  Ideaal! Mijn man heeft er een ivm reizen, zo apart dat dit werkt!

  22/11/2017 at 19:20
 • Reply Sonja

  OOoooooooh draadloos? Me like! Mijn oude is kapot, na 2 jaar intensief gebruik in de sportschool mag dat ook wel!

  23/11/2017 at 19:03
 • Laat een reactie achter