Follow:
Baby/kind

Eerste loopschoentjes: WALKKING’S

Op zondag 20 mei, van dit jaar, zette Veerle haar eerste losse stapje. Binnen een paar dagen kon ze al een stukje lopen, al was het nog wel wiebelig. Inmiddels lijkt het alweer zo gewoon dat ze kan lopen, terwijl mei nog helemaal niet ver weg is. Natuurlijk moest ik ook op zoek naar de eerste loopschoentjes voor Veerle. Ik kreeg een mailtje met de vraag of we de Walkking’s wilden proberen, een revolutionaire eerste loopschoen. Wat een timing!

Ik koos de Walkking’s in mijn favoriete kleur, roze natuurlijk. Om precies te zijn, dit is ‘Precious Pink’. De schoentjes zijn met veel passie en liefde ontworpen, speciaal voor baby’s die beginnen met lopen. De schoentjes hebben een aantal kenmerken, die de schoen niet alleen uniek maakt, maar ook heel goed is voor de voeten van je kindje:

  • De neus is zo ontworpen dat de teentjes genoeg ruimte hebben om te bewegen en te groeien;
  • Er is gebruik gemaakt van hoge kwaliteit materialen. De schoen is ademend, allergie vriendelijk en vrij van giftige kleurstoffen;
  • De binnenzool is verwijderbaar. Hierdoor kun je gemakkelijk zien of de schoentjes nog passen;
  • De buitenzool is een dunne, flexibele zool, maar stevig genoeg om te beschermen en goede grip te bieden;
  • Een uniek ‘zip around’ ontwerp.

Laat ik even in gaan op dat unieke ‘zip around’ ontwerp. De ritsen zijn extra lang en daarmee kun je de schoen heel ver openen. Op die manier krijg je de voetjes van je kindje er heel gemakkelijk in. Dat is echt ideaal! Ik sta met andere schoentjes namelijk altijd te prutsen om die kleine voetjes erin te krijgen. De ritsen zijn zo gemaakt dat het voor ons heel gemakkelijk is, maar die kleintjes krijgen de rits zelf niet open.

De schoentjes gingen inderdaad erg makkelijk aan en wat staan ze leuk! Veerle liep er direct heel makkelijk op weg. Je kunt zien dat het lichte en flexibele schoentjes zijn. Veerle heeft momenteel maat 19 en de maat van deze schoentjes is 19/20. Ze zitten nog wel ruim, dus wellicht had een maatje kleiner ook gekund. Echter vind ik het niet zo erg, want de schoentjes vallen niet uit en zo hebben de voeten nog wel de ruimte om te groeien. De schoentjes zijn er in 3 maten: 15/16, 17/18 en 19/20. Ik vind het super goed dat de schoentjes er in zulke kleintje maatjes zijn. Als je kleintje al begint met lopen rond de tafel, zijn deze Walkking’s schoentjes al ideaal! Twijfel je over de maat? Op Walkkings.nl staat onder ‘maattabel’ precies hoe je de maat van je kindje op kunt meten.

Veerle heeft ook de kleur ‘Gold On’, een prachtige gouden kleur. Alle Walkking’s schoentjes hebben hetzelfde model, alleen zijn er maar liefst 24 (!) verschillende kleuren verkrijgbaar. De schoentjes zelf zijn unisex, maar een donkerblauwe schoen ziet er heel anders uit dan een licht roze schoen. Zoals je op bovenstaande foto ziet, gunde Veerle mij geen tijd om foto’s te maken van de schoentjes. Ze was ontzettend nieuwsgierig.

De schoentjes zijn allemaal handgemaakt. Ik vind de schoenen pure perfectie. Je ziet namelijk geen fouten en alles is strak afgewerkt.

De Walkking’s schoentjes zijn dus hele goede eerste loopschoentjes. Veerle loopt er erg goed op en vindt het prima om ze aan te hebben. Een schoen met een flexibele zool vinden is erg lastig, net als überhaupt een schoen vinden in een kleine maat. De Walkking’s schoentjes kosten €49,99 per paar en zijn verkrijgbaar via Walkkings.nl. (Je krijgt nu 15% korting op je eerste aankoop! Kijk op de homepage voor de kortingscode.)

Als je een paar Walkking’s schoentjes koopt, wordt 5% van het aankoopbedrag gedoneerd aan Kika. Ik vind het enorm goed dat dit merk dat doet!

%

Share:
Previous Post Next Post

Dit vind je denk ik ook leuk:

Geen reacties

Laat een reactie achter