Follow:
Overig

Esprit home accessoires

Esprit kennen we allemaal wel van het kledingmerk, maar wist je dat ze ook home accessoires hebben? Voor mij is dit compleet nieuw! Ze hebben best een uitgebreide collectie met kussens, dekens en zelfs behang! Tijd voor een woonkamer make-over! Ik laat 3 verschillende stijlen zien.

Als eerste een stijl die mij persoonlijk heel erg aanspreekt: zwart en wit. Als je het artikel over de nieuwe speelplek van Veerle hebt gelezen, is het je vast al opgevallen dat ik van die kleurencombi houd. Dit behang (€28,45) vind ik echt super leuk! Ik zou niet alle muren ermee behangen, want dan wordt het zo druk, maar voor 1 of 2 muren vind ik dit echt een leuk behang. Je kunt vervolgens kiezen of je lichte of donkere gordijnen (€39,99) in je kamer wilt, afhankelijk van de sfeer die je er wilt creëren. Zwart met witte accessoires zijn op dit moment heel veel te vinden, zoals dit kussen (€15,99). Donker grijze accessoires passen er ook perfect bij, kijk maar naar deze set kandelaren (€14,99).

Als je van opvallende items en kleuren houdt, is goud met mint een hele mooie combinatie. Dit mintgroene behang (€22,45) heeft een prachtige grafische gouden print. Je kunt dit perfect stijlen met gouden gordijnen (€59,99) en gouden kussens (€17,99). Verder kun je veel gebruik maken van nog meer goudkleurige accessoires. Vergeet ook niet om de mint kleur ook terug te laten komen in je interieur. Zet op de eettafel bijvoorbeeld deze keramieken kommetjes (€19,99).

Mochten de items hierboven je te opvallend zijn, dan kun je natuurlijk ook gaan voor een natuurlijke kleur. Je kunt de muren wit of creme schilderen, maar hoeveel leuker is het als je voor een behang kiest met een drukke print, maar in een natuurlijke kleur. Dit behang (€31,45) kan je woonkamer echt opfleuren. Het voordeel hiervan is dat je gordijnen in alle kleuren kunt kiezen, maar als je het echt naturel wilt houden dan kun je beter voor zo’n kleur als hierboven gaan (€49,99). Ik vind het heel gaaf dat Esprit bij dit behang ook een bijpassend kussen heeft (€19,99)! Qua verdere accessoires kun je met deze kleur alle kanten op. Wit past er altijd goed bij, net als beige. Ook erg leuk zijn de houten en bamboe accessoires, zoals dit bamboe bord (€16,99).

Welke stijl spreekt jou het meest aan?

Share:
Previous Post Next Post

Dit vind je denk ik ook leuk:

Geen reacties

Laat een reactie achter