Follow:
Beauty

Extensions van 1001Extensions.nl

Wie droomt er nu niet van (af en toe) vol en lang haar? Ik vind het zelf onhandig en zwaar voor elke dag, maar wel super mooi voor feestjes. Met extensions is het mogelijk om in een handomdraai een mooi, lang en vol kapsel te krijgen. Het nadeel is dat goede extensions vaak prijzig zijn. Op de webshop 1001Extensions.nl hebben ze extensions van echt haar, voor weinig geld. Ik testte of het wat is!

Ik koos voor clip-in extensions, die kun je gemakkelijk inzetten en verwijderen. Een pakketje is 70 gram haar, wat best licht is. Het pakketje bestaat uit 1 band van 20 cm breed, 2 banden van 15 cm breed, 2 banden van 10 cm breed en 2 banden van 5 cm breed. Als je dun haar hebt is 1 pakketje genoeg, heb je dik haar dan heb je echt 2 pakketjes nodig.

De extensions zijn gemaakt van 100% mensen haar. Je kunt de extensions hetzelfde behandelen als je eigen haar, je kunt ze wassen, föhnen, stijlen, krullen en kleuren. Op de site staat dat je de clip-in extensions binnen 3 minuten kunt bevestigen en dit is inderdaad waar. Je hebt alleen een haarklem nodig om je haar omhoog te houden.

Op de foto’s heb ik 1 pakketje in mijn haar. Eigenlijk heb ik 2 pakketjes nodig, maar ik krijg niet al die clips in mijn haar zonder dat je ze ziet zitten. Ik heb de kleur blond gekozen, maar helaas is de kleur te bruin/rood. Een kleur lichter was beter geweest, al moet ik zeggen dat ik die gekleurde plukjes ook wel leuk vind staan. Ik ging voor 46 cm, dit zou mijn haar heel iets verlengen, maar komt dicht in de buurt bij mijn eigen lengte. Ik wilde niet van die extensions die zo lang zijn, dat ze nep lijken. Uiteindelijk steken er van de onderste rij extensions wat plukjes uit en kun je dit geen natuurlijke verlenging noemen. Het ging mij er eigenlijk meer om dat ik een mooie volle bos met haar zou krijgen.

Ik wilde de extensions eerst blond verven, zodat het beter zou passen. Ik ben hier toch vanaf gestapt, ik vind de aparte kleur er wel leuk door. Ik heb nu iets anders bedacht: ik knip de extensions af tot mijn eigen lengte. Op deze manier heb ik mooie gekleurde lokken in mijn haar en is mijn haar een stuk voller. Bovenstaande foto is gephotoshopt, maar laat wel zien hoe het eruit ziet als het geknipt zou zijn. Als je echt haarverlenging wilt, raad ik je aan om 2 pakketjes extensions te kopen van een lange lengte. Het nadeel is dan dat het niet meer budget is en dat je veel clips weg moet werken in je haar.

De clip-in extensions die ik heb kosten €49,90 per pakketje van 70 gram. Er is veel keus uit verschillende kleuren, lengtes en soorten (slag/krullen). Ze hebben er ook extensions die je vast in je eigen haar kunt (laten) zetten. Kijk voor meer informatie op: www.1001extensions.nl

Share:
Previous Post Next Post

Dit vind je denk ik ook leuk:

7 Reacties

 • Reply Kirsten

  jammer dat ze niet helemaal de goede kleur zijn, ik ben benieuwd naar die van mij die zijn onderweg hihi!

  26/06/2013 at 06:57
 • Reply Kimberly

  Ik vind de kleur door je haar zo wel leuk 😀

  26/06/2013 at 07:32
 • Reply Mandy

  Ziet er leuk uit ook al is het een andere kleur, ik krijg ze ook nog dus ben benieuwd!

  26/06/2013 at 08:13
 • Reply Elma

  Dat het een ander kleurtje is vind ik eigenlijk wel leuk! Vind het inderdaad wel mooier als het gewoon dezelfde lengte is als je eigen haar!

  26/06/2013 at 08:29
 • Reply Selina

  Ik weet niet,.. Ik vind de extensions er zo piekerig en dunnetjes uitzien.

  26/06/2013 at 10:16
 • Reply Laura

  Het andere kleurtje ertussendoor ziet er juist wel leuk uit! 🙂

  26/06/2013 at 13:03
 • Reply Lisa's Beautybabbels

  Hmm voor de prijs is het prima, maar ik heb betere (niet te dure) extensions gezien en gehad. Het kleurtje vind ik wel leuk door je haar heen, en ik denk dat het je wel leuk staat als ze op je eigen haarlengte geknipt zijn.

  26/06/2013 at 15:04
 • Laat een reactie achter