Follow:
Overig

Film: Step up 2: the streets

Door Sandra:

Step up 2 is het vervolg op Step up uit 2006. Andie zit in een streetdance groep genaamd ‘The 410’. De streetdance groep danst veel op straat en daardoor komen ze veel op tv…

Wat de vriendin van Andie’s moeder niet zo leuk vind (Andie’s moeder is overleden aan kanker sindsdien woont Andie bij haar moeders vriendin) Ze beslist dat Andie naar haar oom en tante gaat in Texas. Andie ziet dat niet zitten en loopt weg. In een illegale club waar ze vaak komt, komt ze een vriend van haar tegen: Tyler (Channing Tatum, de hoofdrolspeler uit Step up). Tyler komt met een voorstel, hij wil tegen Andie battle-en en als hij wint gaat ze naar Maryland School of the Arts (deze school stond ook centraal in Step up). Natuurlijk gaat Andie daarop in en jammer voor haar verliest ze. Tyler haalt de vriendin van Andie’s moeder over en zo belandt Andie op de school. Daar ontmoet ze Moose, een buitenstaander en Chase, een populaire hunk. Ondertussen wordt Andie uit ‘The 410’ getrapt, omdat ze niet meer aanwezig is tijdens de trainingen. Dan besluit ze samen met Chase een eigen ‘crew’ te beginnen. Het is geen succes en Andie ziet het niet meer zitten, dan wordt ze ook nog van school afgetrapt. Maar gelukkig komt alles op z’n pootjes terecht en de finale als ze dansen in de regen is dan ook het hoogtepunt van de film!

De film begint al geweldig: een groep streetdancers zijn aan het dansen in een metro. Wat natuurlijk niet echt makkelijk is aangezien dat je zo weinig ruimte hebt. De moves die ze in de film gebruiken zijn mooi om naar te kijken. Aan het eind van de film kreeg ik helemaal kippevel: de crew van Andie ging dansen in de regen. Dat was zooo gaaf om te zien!! Het zag er mooi uit!!
Voor de rest is het verhaal eigenlijk hetzelfde als Step up eerst heeft de hoofdpersoon het goed daarna als er verandering komt gaat het slecht met degene (wordt vaak uit de ‘groep’ gegooit) en aan het eind komt alles toch goed. Een typisch voorbeeld van eind goed al goed.

Acteurs:

Andie = Briana Evignan

Chase Collins = Robert Hoffman (She’s the man)

Moose = Adam G. Sevani


Step up 2: the streets ****

Beoordeling:

* Slaapverwekkend

** Hmm.. twijfelgeval

*** Goed

**** Toppertje

Trailer:

Share:
Previous Post Next Post

Dit vind je denk ik ook leuk:

3 Reacties

 • Reply Bertine

  Hij lijkt mij ook leuk!!
  Ik wil em graag zien:)

  09/03/2008 at 12:35
 • Reply dayenne

  ik vind hem saai er staat veel te weinig op alleen het verhaal en een clipje echt veel en veel te weinig!

  25/06/2008 at 17:09
 • Reply sara

  t’is een leuke film step up 2 ik hoop dat er een derde uit komt ook.
  de tweede vondt ik het beste van step up the streets de eerste is ook goed ma da ging over jazz ballet en niet over the streets en ik bn voor de streets

  27/06/2008 at 12:02
 • Laat een reactie achter