Follow:
Overig

Film TBS

Kunnen TBS’ers gevaarlijk, eng, lief en geruststellend tegelijk zijn? In de film TBS is Johan ( Theo Maassen ) wel zo iemand. Aan de ene kant vind je hem gevaarlijk en ben je bang voor hem. Aan de andere kant zorgt hij erg goed voor het meisje dat hij gegijzeld heeft ( Lisa Smit ) en komt hij erg geruststellend over. Daardoor weet je niet meer of je hem nu wel of juist niet kunt vertrouwen…

Ik heb de film gezien in de bioscoop en ik vind hem erg mooi. Hij is best hard, vandaar dat ie ook 16+ is, maar toch laten ze niet alles zien. Dat vind ik erg fijn.

Waardering: 8,5

TBS volgens bnn.nl
Johan (Theo Maassen) zit vast in een TBS-kliniek voor de moord op zijn vader en zusje. Zijn moeder is de enige die zijn onschuld kan bewijzen, maar zij is al jaren niet te bereiken. Als hij binnen de TBS-kliniek wordt overgeplaatst naar de Long Stay afdeling is voor hem de maat vol. Hij besluit te ontsnappen om op zoek te kunnen gaan naar zijn moeder. De politie is de ontsnapte TBS-er echter al snel op het spoor en in een wanhopige poging aan hen te ontsnappen, gijzelt hij een meisje van 13 (Lisa Smit). Samen met haar begint hij de zoektocht naar zijn moeder.

Trailer TBS: LET OP: 16+ !!!!!!!!!!

Share:
Previous Post Next Post

Dit vind je denk ik ook leuk:

Geen reacties

Laat een reactie achter