Follow:
Fashion

Firmoo zonnebril met spiegelglas

Ik weet het, het is nog lang geen zomer. Toch kreeg ik vorige week een nieuwe zonnebril binnen. Ondanks dat de dagen wel koud zijn op dit moment, laat de zon zich ook af en toe gelukkig nog even zien. Speciaal voor die dagen -en natuurlijk voor als de zomer straks wel gaat komen- mocht ik bij Firmoo een (zonne)bril uitzoeken. Aangezien ik geen bril nodig heb, koos ik een zonnebril. En hij is me toch een partijtje gaaf!

firmoo1

Het duurde precies 1 week en toen had ik mijn bestelling al binnen. Best snel als je je bedenkt dat hij helemaal uit Dubai moet komen. De zonnebril wordt geleverd in deze super toffe brillenkoker met een soort van landkaart erop. Heel origineel. In het hoesje zit naast de zonnebril ook een schoonmaakdoekje. Ik kreeg er nog een apart zacht hoesje bij (handig voor als deze harde koker niet in je tas past) en daarin zat ook een schroevendraaier voor als je de schroefjes aan moet draaien.

firmoo2

firmoo3

Ik had de keuze uit een aantal verschillende zonnebrillen en ik liet mijn oog op deze zonnebril vallen. De dubbele neusbrug is het helemaal aankomend jaar en dit zien we ook bij luxe merken. Dat de glazen dan ook nog eens spiegelend waren, is helemaal mooi meegenomen, want dat is echt mijn ding. Deze bril is er ook in andere kleuren, zo heb je een montuur met drukke print en paarse glazen en een schilpadprint montuur met roze glazen. Ik ging voor zwart met blauwe spiegelglazen, die vind ik persoonlijk het mooist.

firmoo4

firmoo5

Deze zonnebril kost 19 dollar en dat is echt goedkoop. Ik had dan ook geen hoge verwachtingen van deze zonnebril, want ik zou zoiets niet kunnen vergelijken met de dure zonnebrillen die ik al heb. Toen ik de zonnebril uit de koker haalde, voelde ik precies wat ik zou verwachten. Een licht gewicht zonnebril, echt een plastic gevoel. Maar toen ik de zonnebril opzette, was ik toch wel positief verrast. Hij sluit perfect aan op mijn gezicht en hij zit direct goed. Toch wel merkwaardig dat de zonnebril zo goed zit, ondanks dat het een goedkope bril is. Ja, ik ben positief verrast! Ik vind de zonnebril ook erg stoer staan en ik kan niet wachten tot het straks eindelijk weer zomer is! Ik wil lekker de blits uit kunnen hangen op het strand!

firmoo6

Deze zonnebril komt uit de webshop www.firmoo.com. Het is model #CM8059 en hij kost 19 dollar. Vanaf 55 dollar zijn de verzendkosten naar het buitenland gratis.

Firma heeft naast zonnebrillen ook gewone brillen en ook die hebben spotprijzen! De standaard glazen zijn gratis en in dat geval ben je rond de 20 tot 30 dollar kwijt voor een bril. Als je speciale glazen nodig hebt, betaal je daar extra voor.

%

Share:
Previous Post Next Post

Dit vind je denk ik ook leuk:

6 Reacties

 • Reply Jorinda

  Wat een super leuke zonnebril =)
  Ik kan niet wachten tot de lente begint!
  Liefs Jorinda

  16/02/2016 at 08:24
 • Reply Eilish (artisticstateofmind)

  Wat een gave bril!

  16/02/2016 at 16:24
 • Reply Manon

  Wat een gave bril staat je goed

  16/02/2016 at 17:42
 • Reply Marushi

  Zeker een gave bril zeg! Wauwie! -x-

  16/02/2016 at 19:43
 • Reply Lonneke

  Ik vind het spiegelglas mooi alleen het model zelf niet. Ik draag ook met zulke zonnige dagen als vandaag een zonnebril.

  16/02/2016 at 23:45
 • Reply Heidi

  Wat een mooie zonnebril is het.

  17/02/2016 at 20:25
 • Laat een reactie achter