Follow:
Overig

Foto op HD Metal [Veerle als bruidsmeisje]

Begin juni trouwden mijn zwager en schoonzus en Veerle mocht 1 van de bruidsmeisjes zijn. Wat zagen de bruidsmeisjes er schattig uit, zo lief! Van Veerle heb ik die dag een prachtige foto weten te maken (met mijn mobiel). Ik wilde daar graag een mooie afdruk van, maar niet op een gewone foto. Ik wilde echt iets bijzonders…

Canvas ken ik al. Een foto op hout is erg mooi, maar niet wat ik zocht. Bij Herinneringoplinnen.nl kwam ik HD Metal tegen. In de omschrijving stond: ‘HD Metal is het mooiste wat wij ooit hebben gezien.’ Deze zin, plus het feit dat het compleet nieuw is voor mij, overtuigde mij ervan om die speciale foto van Veerle op HD Metal af te laten drukken.

De omschrijving op de website was zeker niet gelogen. Wat een prachtige foto kwam er binnen! De foto is superscherp, de kleuren spatten eraf en de foto glimt enorm! Wauw, wauw en nog eens wauw! Wat was ik blij dat ik voor HD Metal ben gegaan.

In eerste instantie wilden we de foto bij de trap hangen, maar aangezien de foto zo mooi is, vonden we dat jammer. Daarom hebben we ruimte vrij gemaakt op 1 van de planken in de woonkamer, boven de speelplek van Veerle. Dan zien we de mooie foto vaker!

Ik ben ontzettend blij met deze prachtige foto op HD Metal. Het was echt een goede keuze. Er kunnen trouwens geen krassen op komen en het is watervast, dus je kunt het ook buiten ophangen. Er zat een ophangsysteem achter met afstandhouder, waardoor de foto iets van de muur af hangt. Wij hebben de foto niet opgehangen, maar neergezet op een plank. Het formaat dat ik heb gekozen is 50×70 cm.

Veerle kan sinds kort haar eigen naam zeggen en als we naar deze foto wijzen en vragen wie dat is, zegt ze heel trots ‘Veehje’. Zo schattig!

%

Share:
Previous Post Next Post

Dit vind je denk ik ook leuk:

Geen reacties

Laat een reactie achter