Follow:
Baby/kind, Moederschap

Fotoalbum: Het eerste jaar van Veerle

Drie weken geleden is mijn lieve dochtertje alweer 1 jaar geworden. Wat is dat eerste jaar snel gegaan, maar wat was het een fantastisch jaar! Ik heb haar zien groeien van een kleine baby dat bijna niets kon naar een echte dreumes met een eigen karaktertje. Het was echt een bijzonder jaar, een vol jaar waarin ik voor het eerst moeder was. Je kunt je vast voorstellen dat mijn mobiel vol staat met foto’s van haar, want alle mijlpalen zijn bijzonder. Aangezien het eerste jaar zo mooi was, ging ik een fotoboek maken.

Ik ben het boek begonnen met de foto’s van de bevalling. Te prive om hier te laten zien, maar wel een speciale herinnering voor mij. Hier zie je de foto’s van de newbornshoot, die mijn man en ik samen hebben gemaakt. Ik heb trouwens het Trendymama logo over deze foto’s gegooid, uiteraard staat dit logo niet echt in het fotoalbum. Ik deel normaal gesproken geen herkenbare foto’s van mijn dochtertje, maar omdat ik graag dit fotoalbum aan jullie wil laten zien maak ik toch even een uitzondering. Aangezien ik niet wil dat andere mensen deze foto’s kunnen gebruiken, heb ik er even een watermerk over gegooid. Hopelijk is dat begrijpelijk.

Ik had het afgelopen jaar zoveel foto’s gemaakt, dat het echt uitzoeken was. Daar ben ik heel druk mee geweest. Een fotoalbum maken moet je ook niet in 1 avond willen doen. Ik ben er 2 zondagmiddagen mee bezig geweest. Ik heb dit fotoalbum gemaakt via Hetfotoalbum.nl. Via de offline software heb ik het fotoalbum samengesteld. Soms was het even uitzoeken hoe alles werkte, maar gelukkig heeft de website filmpjes op YouTube geplaatst, die ik kon raadplegen toen ik iets niet wist. Ik maakte een XL staand hardover fotoalbum en voegde extra pagina’s toe.

Ik vond het geweldig om al die babyfoto’s weer terug te kijken. Het is geweldig dat we in een periode leven waarin alles vastgelegd en bewaard kan worden. Een fotoalbum maken is veel werk, maar wat heb ik ervan genoten. En het resultaat is een fantastisch dik album met foto’s die de groei van ons lieve meisje laat zien. Bij het maken van een fotoalbum kun je zoveel kanten op. Ik heb gekozen voor een babyfoto op de voorkant van het album en een foto van de 1 jaar fotoshoot op de achterkant. Je kunt verder tekst invoegen, kaders maken, achtergronden kiezen en zelfs getekende plaatjes invoegen. Je kunt zelf kiezen hoe je de afbeeldingen wilt plaatsen. Je kunt 1 grote afbeelding plaatsen op een pagina of wel 10 afbeeldingen. Je kunt ze zo groot maken en precies draaien zoals je ze hebben wilt.

Het fotoalbum eindigt uiteraard met de eerste verjaardag van mijn dochtertje. Een mooie afsluiter van het boek! Ik had het fotoalbum met 5 dagen thuis en ik ben erg blij met het resultaat.

Share:
Previous Post Next Post

Dit vind je denk ik ook leuk:

1 Reactie

  • Reply Geertje

    wat een superleuk idee van je, en het is vast prachtig geworden.

    09/03/2018 at 19:48
  • Laat een reactie achter