Follow:
Persoonlijk

Fotodagboek 2017 #week39

Ik heb al wekenlang geen fotodagboek meer gepubliceerd op de maandag. Toch heb ik het wel gemist om foto’s te maken voor mijn blog. Ook kon ik aan de statistieken zien dat mijn fotodagboek het best gelezen artikel was elke week. Een teken dat jullie het ook leuk vinden dus ik ga mijn best doen om weer veel foto’s te maken en elke maandag een fotodagboek online te zetten. Afgelopen week had ik nog een weekje vakantie. We gingen shoppen bij outlets en ik had een vrijgezellenfeest.

De maandag stond in het teken van wasjes draaien. We waren op zondag terug gekomen van vakantie. Op maandag heb ik alles uitgewassen en opgehangen. Ik heb 3 wasrekken gebruikt en dat was niet genoeg. We hebben zelfs een waslijntje gespannen door de keuken.

‘s Avonds hebben mijn man en ik samen gekookt. Dat doen we eigenlijk nooit, maar ik vond dit (nieuwe) verspakket bij de Lidl. Er zaten allemaal ingrediënten in voor ‘milde curry’. Gezien het vakantie was leek het ons leuk om dit samen uit te proberen. Dat was erg leuk en het eten zelf was echt heel lekker!

Dinsdagochtend werd onze kinderwagen gebracht. Zondag waren we terug gekomen uit Mallorca, maar het onderstel van de kinderwagen was niet op de bagageband gekomen. De vliegtuigmaatschappij heeft het onderstel gelukkig wel terug gevonden en dinsdagochtend werd het al thuis gebracht. Gelukkig maar! Al is het handvat wel echt heel erg beschadigd. (We hebben gelukkig 2 kinderwagens, zodat onze mooie thuis kan blijven en niet beschadigd wordt op de bagageband.)
Verder stond de hele dinsdag in het teken van schoonmaken. Dat hoort er helaas ook weer bij na de vakantie.

Op woensdag gingen we naar Roermond, om naar de outlets te gaan. Daar hadden we enkele dingen gekocht en we waren er al vroeg klaar. We besloten om door te rijden naar de outlets in Maasmechelen. Daar deelden we deze Belgische wafel. Lekker!

We hebben goed geshopt! Wat een tassen zo bij elkaar he?!

Op donderdag gingen we ‘s middags naar mijn opa en oma, maar daar heb ik geen foto’s gemaakt. Op vrijdag ging ik door met nieuwe wasjes. Ik deed alvast de kleertjes voor Veerle, in een grotere maat dan ze nu draagt, in de was. Ze heeft nu maat 68, maar enkele dingen van maat 74 passen al. Daarom was ik een maat groter altijd op tijd, zodat later niet blijkt dat het niet meer past. Dat vind ik wel het lastige: niet alle maten vallen hetzelfde.

Vrijdagavond was ik alleen thuis met Veerle. Het was een drukke avond, want Veerle had het een en ander vies gemaakt om het zo maar even te omschrijven… maar toen ze lekker sliep ben ik bezig geweest met mijn blog. Met een kopje warme chocolademelk erbij! Lekker!

Zaterdag had ik een vrijgezellenfeest! We gingen naar Preston Palace en daarna zijn we naar een Oktoberfest gegaan. Het was heel erg leuk! Ik heb alleen bovenstaande foto om te delen, die is gemaakt op de indoor kermis van PP. Vanwege privcay deel ik verder geen foto’s van de dag.

Zondag sliep ik lekker uit en ‘s middags gingen we naar mijn ouders. Dat was gezellig! Mijn vader gaf Veerle een fruithapje.

Terwijl we terug naar huis wandelden, maakte ik nog een foto van de prachtige bomen. Als ze binnenkort helemaal rood zijn, vind ik dat super mooi. Maar ik vond de rode toppen van nu ook wel heel bijzonder.

Vanaf vandaag is de vakantie voorbij en ga ik weer aan het werk. Ik vond het wel lekker om een week weg te zijn geweest en een week thuis. Goede combi zo! Fijne maandag allemaal!

Share:
Previous Post Next Post

Dit vind je denk ik ook leuk:

1 Reactie

  • Reply Jorinda

    Wat een leuke foto’s weer =)
    Jullie zijn goed geslaagd aan de tassen te zien!
    Liefs Jorinda

    02/10/2017 at 07:17
  • Laat een reactie achter