Follow:
Overig

Fotodagboek 2017 #week4

Afgelopen week was ik de hele week bij huis, mijn eerste echte verlofweek! Het is sneller gegaan dan verwacht. Ik ben druk bezig geweest met schoonmaken, ging uit eten met collega’s en was helaas nog steeds verkouden.

Op maandag kocht ik nieuwe kaarsen. De vorige waren op. Ze hadden helaas niet meer de lichtroze kleur die ik eerder had en dus nam ik 3 verschillende roze kleuren mee. Heerlijk om weer nieuwe kaarsen aan te kunnen steken! De rest van de maandag ben ik druk bezig geweest in huis, met schoonmaken.

Op dinsdag ging ik even naar de markt en direct het dorp in. Ik zag dit schattige jurkje bij de Zeeman voor 2 euro, dat kon ik echt niet laten liggen! Maatje 62, dus dat kan ze mooi in het voorjaar/zomer aan.

Tussen de middag ei met groenten gegeten. Super lekker en ook nog eens gezond!

Daarna naar de bibliotheek, waar ze afgeschreven boeken verkopen. Ik haalde een stapeltje, zodat ik even vooruit kan. Geen idee hoelang het nog duurt voor de baby komt en dan kun je maar beter wat boeken in huis hebben dacht ik zo, haha! Ze waren slechts 50 cent per stuk, echt geen geld!

Ik kreeg die dag ook 2 kaartjes, om mij een goed verlof te wensen. Super lief! Op dinsdag heb ik ook nog schoongemaakt.

Op woensdag ben ik weer de hele dag bezig geweest met schoonmaken. Ik kreeg ook heel lief hulp. Ik heb het altijd maar afgehouden, maar uiteindelijk was ik toch erg blij met de hulp! Was mijn huis lekker op woensdag al klaar, terwijl ik dacht de hele week nog bezig te zijn. Stiekem had ik er best wel veel stress van en die avond had ik voor het eerst rust.
De tulpen zijn ook super mooi uitgekomen! Inmiddels is het alweer tijd voor een nieuwe bos, ze zijn nu niet mooi meer.

Donderdag heb ik dan ook voor het eerst de hele dag niks gedaan! Zo fijn! ‘s Avonds gingen we met collega’s uit eten, om er iemand vertrok. We gingen sushi eten. Dat mag ik niet hebben, maar ik lust sowieso geen sushi. Gelukkig is er genoeg anders te eten.

Maanden terug had ik mij aangemeld voor de mama&baby tas van Kruidvat, maar ik heb nooit een afhaalbericht gekregen. Via Twitter vroeg ik ernaar en ik kreeg al heel snel antwoord. Mijn aanmelding was wel goed binnen gekomen, waarschijnlijk was het afhaalbericht in de spambox terecht gekomen? Dat kon ik nu niet meer zien, maar ik kon alsnog de spullen ophalen! Super leuk! Verder heb ik op vrijdag een lichaamsbehandeling gehad voor zwangeren, bij de schoonheidssalon. Het was echt heerlijk! Daarna nog even kappertje en nu ben ik weer helemaal klaar voor de komende tijd!

Op zaterdag gingen mijn man en ik eerst naar de Ikea om rolgordijnen te halen voor de babykamer. Daarna gingen we nog heel even de stad in. We gingen gezellig ergens lunchen en we kozen beiden voor een 12-uurtje.

De rest van mijn weekend zag er zo uit: zakdoekjes, stomen en scherpe snoepjes. Ik ben al meer dan 2 weken verkouden en nu zat alles ook nog eens vast. Ik had hoofdpijn en tandpijn. Echt niet fijn! Gelukkig heb ik het idee dat het nu weer wat beter gaat, ik hoop het zo! Ik ben er namelijk goed klaar mee!

Share:
Previous Post Next Post

Dit vind je denk ik ook leuk:

4 Reacties

 • Reply YuStSoMe

  Fijn zo’n verlof… goed gebruik van maken! Ik tip alleen maar ?
  Nog even en je krijgt een andere rol in het leven, mama zijn.

  30/01/2017 at 19:07
 • Reply Karlien - Polished Cats

  oooeh dat kleedje is zoooo mooi

  liefs
  Karlien

  30/01/2017 at 20:52
 • Reply Joanne

  Oh wat een ontzettend schattig jurkje! Ze hebben daar vaak van die leuke dingen 🙂

  30/01/2017 at 21:57
 • Reply Josefien

  Er is genoeg sushi-achtig eten dat je mag eten hoor! Heerlijk!

  01/02/2017 at 20:45
 • Laat een reactie achter