Follow:
Persoonlijk

Fotodagboek 2017 #week40

Afgelopen week heb ik niet veel bijzonders gedaan. Ik had nachtdiensten op het werk gehad en prive stond het vooral in het teken van ‘nuttige dingen doen’. De auto moest voor de APK en er is iemand langs geweest voor de cv ketel. En ik heb de eerste pepernoten van dit jaar gegeten!

Van de maandag heb ik helemaal geen foto’s gemaakt. Ik had die dag een late dienst op het werk en ‘s morgens heb ik mij bezig gehouden met wasjes en met het knuffelen van Veerle. Ik had totaal geen zin om na onze vakantie weer aan het werk te gaan, maar toen ik er eenmaal was vond ik het wel weer prima.

Dinsdag moest mijn auto voor de APK, hij is weer goedgekeurd. Dit keer eindelijk eens een meevaller: er moest enkel een lampje vervangen worden.

Veerle en ik hadden gewacht tot de auto klaar was en daarna gingen we naar huis. Veerle heb ik toen in bed gedaan en eigenlijk kon ik zelf ook wel slapen. We zouden lasagne eten, maar daar zou ik dan op tijd mee moeten beginnen. Aangezien ik die avond de nachtdienst in zou gaan, hebben we voor lekker makkelijk gekozen. Afhaal pizza! Kon ik nog even iets meer dan een uurtje slapen!

Woensdag sliep ik helaas niet zo lang na mijn nachtdienst. Ik bleef wel een tijd in bed liggen. Het was dierendag en de konijnen kregen een lekkere knaagstick. En een aai over hun bol.

Allebei natuurlijk…

Donderdag heb ik ‘s morgens geslapen en daarna Veerle opgehaald bij de gastouder. Als ik uit de nachtdienst kom, heb ik nooit zin om iets te doen. Een rustig middagje was het dus. Op vrijdag was het al de 2e keer die week dat ik niet kon douchen vlak nadat mijn man onder de douche was geweest. CV-ketel problemen..! Ik was het zat en heb er iemand voor laten komen. Het probleem is -als het goed is- nu opgelost.

Vrijdags had mijn man pepernoten meegenomen. Heerlijk! Een schaaltje met gewone pepernoten en wat witte chocolade pepernoten erbij.

Zaterdag ging ik boodschappen doen en toen nam ik bij Lidl deze bos met veldbloemen mee. Niet duur, wel heel mooi. Ik ben benieuwd hoe lang hij mooi blijft!

Ook ging ik langs de Action en de Hema. Vorig jaar had ik een mini agenda gekocht bij Hema en ik zag bijna dezelfde nu ook bij Action liggen. Voor maar 59 cent! Geen geld! Hij is mij super goed bevallen, want ik kan de agenda altijd meenemen. Hij past namelijk in elke tas.

Verder hebben we de koffer terug gebracht naar mijn schoonouders en zijn we daar blijven eten. We kregen ook nog een appelflap mee (lekker!) en die hebben we ‘s avonds opgegeten.

Zondag was een rustige dag. Veerle kan tijgeren, vanaf dat we terug zijn van vakantie. Erg leuk om te zien! Ze kan zich heel lang vermaken en heel zoet spelen. Ze is de hele keuken en kamer aan het ontdekken. Ook heeft ze hier een nieuw jurkje aan, in maat 74 alweer! Ze heeft meestal nog 68, maar ondertussen beginnen ook enkele dingen in maat 74 te passen.

Zondagavond maakte ik een quiche. Met prei en spekjes.

En mijn man bakte een appeltaart (voor het eerst in zijn leven!). Hij was super goed gelukt, erg lekker!

Dat was mijn week alweer. Aankomende week heb ik best wel wat dagen vrij, heerlijk, want dan kan ik weer lekker aan mijn blog werken! Fijne nieuwe week allemaal!

Share:
Previous Post Next Post

Dit vind je denk ik ook leuk:

8 Reacties

 • Reply Jorinda

  Wat een leuke foto’s weer =)
  Heerlijk die kruidnoten!
  Liefs Jorinda

  09/10/2017 at 07:30
 • Reply Monique

  Wat is Veerle alweer gegroeid, en lekker aan het ” tijgeren “. Alles ontdekken om haar heen, moet je al spulletjes wegzetten ?.
  En ik zie dat ze ook al ” mobiel ” ☎️ bereikbaar is!
  Groetjes en een knuffel voor Veerle ?.
  Monique.

  09/10/2017 at 07:54
  • Reply Bertine

   Ja leuk is dat! Haha ja het is opletten nu! Maar ze heeft al precies door wat wel en niet mag. Haha ja ze is inderdaad al mobiel bereikbaar haha! Ik zal je haar nummer binnenkort doen ?

   10/10/2017 at 00:20
 • Reply Manon

  Wat gaat goed en leuk dat Veerle lekker aan het tijgeren is.. voor je het weet kruipt en stapt ze de kamer rond ?

  09/10/2017 at 11:50
  • Reply Bertine

   Ooooh ja echt he! Wel fantastisch om te zien allemaal!

   10/10/2017 at 00:21
 • Reply Manon

  Hmmmmm veel lekkers zie ik voorbij komen!

  09/10/2017 at 17:02
 • Reply Zoeve

  Wat een heerlijke week en wat wordt die kleine al groot zeg!

  11/10/2017 at 15:17
 • Reply Roxanne

  Oh wat wordt Veerle groot!

  13/10/2017 at 23:25
 • Laat een reactie achter