Follow:
Persoonlijk

Fotodagboek 2017 #week41

Mijn fotodagboek is een dagje later deze week, want ik had niet genoeg tijd om hem voor gisteren te maken. Ik had wel genoeg foto’s gemaakt en daarom deel ik ze vandaag alsnog graag met jullie. Het was een hele leuke week. Ik ging een dagje winkelen met Veerle en mijn moeder, ook ging ik uit eten met collega’s en was ik creatief achter de naaimachine.

Op maandag begon ik de week goed met het uitzoeken van mijn kleding. De winterkleren heb ik uitgezocht en in de kast gelegd en de zomerkleren heb ik naar zolder gedaan. Ik heb een klein stapeltje weggegooid en een mega vuilniszak vol voor een goed doel. En dit is wat er over is gebleven. Ik heb ook nog jasjes en vesten trouwens, die zie je hier niet, die hangen in de hangkast ernaast. De onderste plank is voornamelijk chill kleding en kleding vol glitters (voor de feestdagen bv.) ‘s Middags ging ik naar mijn werk.

Op dinsdag heb ik ook gewerkt. ‘s Avonds had ik naailes en bij thuiskomst heb ik nog lekker een stuk appeltaart genomen, dat was nog over.

Verder verdiepte ik mij in uitvaartverzekeringen. Ik schrok best wel toen ik laatst las dat een uitvaart ongeveer €10.000,- kost. Het is goed om hier over na te denken en een uitvaartverzekering voor af te sluiten. Je kunt via Uitvaartdirekt.nl verschillende uitvaartverzekeringen met elkaar vergelijken en eventueel afsluiten als je een geschikte hebt gevonden.

Op woensdag ging ik met mijn moeder winkelen in Zwolle. Veerle ging ook gezellig mee. Het was een leuke dag. Ik heb ook leuke dingen geshopt, o.a. bij Primark en daar komt deze week nog een shoplog van online. ‘s Avonds gingen we uit eten en at ik deze heerlijke pizza.

Donderdag was ik ook nog vrij. We begonnen de ochtend lekker rustig. Ik in pyjama en Veerle in dit knuffelberenpakje.

‘s Middags maakte ik deze 2 bijtringen. Die avond zouden we afscheid nemen van 2 collega’s en voor hun dochtertjes maakte ik dit.

Voor die gelegenheid gingen we uit eten. Vooraf heb ik tomatensoep gehad, als hoofdgerecht at ik varkensoester en deze brownie met ijs was een heerlijke afsluiter!

Vrijdag was ik ook nog vrij, heerlijk! Ik heb 4 knuffels op een rij gelegd, want ik was benieuwd waar Veerle naar toe zou kruipen. Ik gokte op de schaap.

En ja hoor! Ze koos de schaap. De volgende dag koos ze trouwens weer de schaap. Dan is het wel duidelijk dat ze een voorkeur heeft.

Ik ging die vrijdag naar het dorp en haalde wat boodschappen. De week ervoor had ik 4 dozen billendoekjes bij de Etos besteld. Die waren in de aanbieding, maar op het moment dat ik er was waren ze al uitverkocht. Ze konden ze wel op naam bestellen, voor de aanbiedingsprijs. Daar heb ik gebruik van gemaakt en vandaar dat ik ze een week later op kon komen halen. Met een baby in de kinderwagen is het heel onhandig om 4 dozen mee te nemen, maar ik had me voorgenomen om een aantal keer heen en weer te lopen. Echter werd ik super goed geholpen daar en is er iemand met me meegelopen naar de auto. Zo lief!

Vrijdag maakte ik stamppot boerenkool. Ik ben gek op stamppot, maar mijn man is er niet zo fan van. Daarom eten we het bijna nooit. Boerenkool vond hij nog wel meevallen zei hij, dus die maakte ik. Lekker!

Vrijdagavond maakte ik dit labeldoekje voor Veerle. Ik had nog een restje stof liggen en ik had nog genoeg linten. Ik heb hem in de wasmachine gedaan en de volgende dag heeft ze er direct al meegespeeld. Ze houdt er echt van om aan labels te friemelen, dat doet ze ook altijd bij de labeltjes van knuffels.

Zondagochtend: chillen in bed met Veerle. Ze heeft uitgevonden dat onze vingers tegen elkaar aan kunnen en dat ze dan mijn vinger weg kan duwen. Zo schattig! Een wazige foto, maar ik vond het zo leuk dat ze dit kon. Verder heb ik het weekend gewerkt dus geen foto’s gemaakt, maar deze foto leek mij een leuke afsluiter!

Share:
Previous Post Next Post

Dit vind je denk ik ook leuk:

3 Reacties

 • Reply Jorinda

  Wat een leuke foto’s weer =)
  Leuke dingen heb je zelf gemaakt !
  Liefs Jorinda

  17/10/2017 at 07:20
 • Reply Zoe van Es

  Het labeldoekje voor Veerle is echt te schattig <3

  17/10/2017 at 11:35
 • Reply Roxanne

  Crea bea! Zo leuk, het knuffel/label doekje! Benthe is ook dol op friemelen en overal aan voelen, in haar mondje stoppen….
  En ja, Etos billendoekjes zijn zo fijn! Ik kocht laatst in de aanbieding 2 dozen, en daar is nog van over. De volgende aanbieding sla ik weer in 😉 En anders koop ik een 4-pak Babylove (groene verpakking) billendoekjes, ook erg fijn!

  27/10/2017 at 23:51
 • Laat een reactie achter