Follow:
Persoonlijk

Fotodagboek 2017 #week42

Afgelopen week was een leuke week. Ik heb gewerkt, maar ging ook in het weekend met mijn man een nachtje weg zonder Veerle. We gingen winkelen en lekker uit eten. En naar de bioscoop, want dat hadden we lang niet meer gedaan.

Op maandag ging ik langs de Action voor dit handletteringboek. Ik had via Facebook vernomen dat ze deze verkochten, maar die week ervoor viste ik achter het net. Gelukkig kwamen ze op maandag weer opnieuw binnen! Eigenlijk heb ik er helemaal geen tijd voor, maar het lijkt mij wel enorm leuk om te gaan doen als ik ooit nog ergens een uurtje tijd over heb…

Maandagavond deed ik de wekelijkse boodschappen. Ik ging naar de Jumbo en bij de uitgang kreeg ik 2 bossen tulpen mee. Heel leuk!

Veerle eet tegenwoordig tussen de middag gezellig een broodje mee. Echt leuk is dat! Volgens mij is deze foto van de woensdag, omdat ik toen late dienst had op het werk.

Op vrijdag had ik het huis schoongemaakt. Daarna nog even een wasje erin… en dan zo dom zijn om een papieren zakdoek in een broekzak te laten zitten. Dan krijg je dus dit… en kun je weer opnieuw stofzuigen. Verschrikkelijk!

In het weekend gingen mijn man en ik een weekend weg, zonder Veerle. We gingen naar Arnhem. Op de zaterdag gingen we shoppen. Deze super leuke trui van Costes nam ik mee. Ik zocht nog een rode trui, want laatst had ik er eentje bij Zara gekocht, maar daar zat de volgende dag al een gat in.

We namen ook een zakje pepernoten mee van de Pepernotenfabriek. Dit is caramel zeezout, zo lekker!

‘s Avonds gezellig samen sushi eten. Ik lust eigenlijk geen sushi, maar wel de andere dingen van de kaart. Hier lustte ik toevallig wel een sushi, met kip kerrie. Vervolgens gingen we naar de bioscoop en daarna wilden we nog gezellig ergens wat drinken.

Dat deden we in ‘T Taphuys. Een groot cafe waarbij je zelf je eigen biertje of wijntje kon tappen. Met 100 soorten bier en 80 soorten wijn, was er genoeg keuze. Ik ging voor een fruitbiertje. Met doppinda’s, waarbij je de afval op de grond mag gooien!

Zondag reden we terug naar huis en haalden we Veerle op bij mijn ouders. We hebben lekker geknuffeld. ‘s Avonds zat ze een hele tijd rechtop in de box, zo knap dat ze dat nu eindelijk kan. Voor de zekerheid nog wel even wat kussens in de box gezet!

Dat was mijn week alweer. Inmiddels is de nieuwe week alweer van start gegaan. Ik begin met 2 dagen werken en daarna ben ik er weer een paar vrij. Fijne dag allemaal!

Share:
Previous Post Next Post

Dit vind je denk ik ook leuk:

1 Reactie

  • Reply Jorinda

    Wat een leuke foto’s weer =)
    Wat een leuke nieuwe trui van de Costes!
    Liefs Jorinda

    24/10/2017 at 08:21
  • Laat een reactie achter