Follow:
Overig

Fotodagboek 2017 #week5

Mijn tweede week verlof zit er alweer op! Ik merk dat ik mij overdag nog prima kan vermaken, maar dat het ‘s avonds lastiger wordt. Dan heb ik overdag al van alles gedaan wat ik leuk vond en op de tv is ook niet elke avond wat boeiends. Ik vind het jammer dat de dagen niet zo bijzonder zijn, dus wat dat betreft mag ons ukkie wel snel komen. Al met al was het toch een fijne week.

Op maandag maakte ik een quiche met prei en spekjes als avondeten. Ik had iets te veel bladerdeeg uit de vriezer gehaald en dus maakte ik daar 2 appelflappen van. Hadden we ‘s avonds ook nog wat lekkers bij de thee!

Mijn buik is inmiddels zo groot, dat ik het als tafeltje kan gebruiken, hihi!

De hele week ben ik bezig geweest met mijn gipsbuik. Die moest tussendoor erg veel drogen. Afgelopen week was hij eindelijk af! Morgen zien jullie het resultaat op mijn blog en ik laat stap voor stap zien hoe ik het heb gemaakt.

Op dinsdag kwam de nieuwe oplader van mijn Macbook binnen. In het weekend was mijn oplader van mijn laptop namelijk kapot gegaan. Super balen, maar op zaterdagavond kun je dan eigenlijk niks meer. Gelukkig mocht ik op de laptop van mijn man en daardoor kon ik wel gewoon blogjes online zetten. Maar echt handig vond ik het niet en ik was dan ook super blij toen dinsdag de nieuwe oplader binnen kwam!

‘s Middags viel de nieuwe ‘Wij’ op de mat. Een tijdschrift over zwangerschap, bevalling en baby’s. Je krijgt dit tijdschrift een aantal keer per jaar gratis (tot je kind 1 jaar is) als je je hebt aangemeld voor de gratis blije doos. Ik heb hem dezelfde dag nog uitgelezen. Lekker met een bakje fruit erbij.

Op woensdag heb ik lekker de hele ochtend in mijn pyjama gezeten. Moet kunnen als je zwangerschapsverlof hebt, dacht ik zo. Daarna ging ik douchen, met een heerlijk product uit de Lush kerstbox.

Op donderdag bedacht ik mij dat ik echt elke dag even naar buiten moet voor wat frisse lucht. Ongemerkt zit je zo de hele dag binnen namelijk. Ik maakte een wandeling naar de bakker, waar ik 2 harde bollen en een puddingbroodje kocht. Deze at ik thuis op.

Daarna ruimde ik de voorraadkast boven op. Jeetje, wat heb ik veel (nieuwe) verzorgingsproducten! Ik zou bijna een winkel kunnen beginnen haha! Alles staat nu weer netjes gesorteerd, zodat ik een overzicht heb van alle producten. Ik hoef voorlopig niks nieuws aan te schaffen.

Ik ben nu al 3 weken verkouden en gelukkig is het inmiddels bijna voorbij! Kleenex heeft een hele leuke actie op twitter. Als je tweet dat je ziek of verkouden bent, sturen ze je gratis dit pakketje op! De vitakuur mag ik niet hebben nu ik zwanger ben, maar met de rest ben ik super blij!

Op vrijdag lakte ik mijn nagels, met gelnagellak. De laatste tijd bladderde mijn nagellak er na 3 dagen al af en ik was het zat. De komende tijd ga ik even over op gelnagellak. Lijkt me ook wel zo handig met een baby in het vooruitzicht! Ik gebruik trouwens altijd Alessandro striplac. Die blijft zeker 2 weken mooi en daarna kun je deze heel gemakkelijk verwijderen door het er gewoon af te peuteren.

Op zaterdag gingen mijn man en ik ‘s middags op de scooter naar een stadje verderop. We vinden het beiden erg leuk om in de sale te neuzen en nu kunnen we nog last minute bedenken wat we gaan doen! Ik vond het heerlijk om even weg te gaan, dat heeft mij goed gedaan! De hele week thuis is ook niks aan. Bij de HEMA dronken we even wat en at ik een Kinder surprise (lekker!).

Zondag was een rustige dag. ‘s Middags deden we een spelletje Monopoly. Ik won!

Dat was mijn week alweer. Ik moet echt even wat gaan bedenken om aankomende week te doen. Het is heerlijk om te relaxen, maar echt nuttig voelt het niet haha! Ik ga maar even een nieuwe hobby zoeken denk ik;)

Share:
Previous Post Next Post

Dit vind je denk ik ook leuk:

8 Reacties

 • Reply Jorinda

  Wat een leuke foto’s weer =)
  Sale shoppen is altijd goed.
  Liefs Jorinda

  06/02/2017 at 07:28
 • Reply Dhini

  Wat leuk foto`s. Hier zijn wij ook ziek, verkouden, grieperig, kriebelhoest…grrr irritant!.
  Oh..ik ben benieuwd naar eind resultaat van je buik

  06/02/2017 at 09:14
 • Reply Mathiske -gelukineenrompertje.nl

  Sale shoppen is altijd leuk! Lekker genieten van je verlof.

  06/02/2017 at 16:27
 • Reply manon

  Leuke foto’s!
  Ik zat toevallig gister ook in de sale bij H&M te kijken, maar heb niet echt iets leuks kunnen vinden

  06/02/2017 at 19:13
 • Reply Yvonne

  Leuk om even mee te mogen kijken met jou. Geniet nog lekker van je verlof!

  06/02/2017 at 20:39
 • Reply Lonneke

  Wat balen dat net in het weekend je oplader stuk gegaan is, gelukkig ben je al voorzien van een nieuwe. Gelnagellak is echt een uitkomst Alessandro is een mooi merk. Fijne week!

  06/02/2017 at 21:45
 • Reply Merel

  Leuk om dit te zien!! Geniet maar lekker nog van je rust 🙂 Zag net trouwens het resultaat van je gipsbuik, heel mooi geworden. Liefs, Merel

  07/02/2017 at 15:44
 • Reply Laura - I scream beauty

  Ik blijf dit leuk vinden om te zien! Lekker genieten van je verlof!

  09/02/2017 at 20:51
 • Laat een reactie achter