Follow:
Overig

Fotodagboek 2017 #week6

Inmiddels zit ook mijn 3e week zwangerschapsverlof er alweer op. En nog geen baby te bekennen! Ik bakte een cake, had een heerlijke high tea en ging gezellig lunchen. Ook ruimde ik een kast op en bracht ik heerlijke maskertjes aan. Precies waar zwangerschapsverlof voor is bedoeld dus.

Op maandag bakte ik een cake. Dit werd een citroencake met een heerlijk laagje citroenfrosting bovenop. Het komt uit een kant-en-klaar pak dat ik een tijd terug bij de Lidl in Duitsland kocht. Daar hebben ze verschillende soorten cakemixen, wat ze niet in Nederland verkopen.

Van de dinsdag heb ik geen foto’s. Ik heb die dag ook niet zoveel gedaan. Ik ben even naar de markt geweest voor kaas en dat was het wel geloof ik. Op woensdag had ik een high tea met mijn moeder. Lekker veel broodjes en wat zoetigheid, een goede combinatie. We hebben bijna 3 uur gezeten, het was heel lekker en gezellig.

Op woensdagavond gingen mijn man en ik naar de Makro. Deze schoenen (van echt leer!) waren flink afgeprijsd. Er zat een sticker op met 70% korting, waardoor ze nu nog maar €18,- waren. Erg leuk voor het voorjaar alvast.

Woensdagavond had ik tomatensoep gemaakt en donderdag nam ik het restje als lunch. Er is ook nog een bakje de vriezer in gegaan. Ik ben ondertussen allemaal maaltijden aan het sparen in de vriezer, voor na de bevalling haha!

Donderdagavond bakte ik pannenkoeken! Lang niet meer gehad en zo lekker! Ik bak ze altijd met spek!

Daarna lekker douchen en in de pyjama op de bank. Uiteraard met leesvoer speciaal voor zwangeren.

Vrijdag ging ik gezellig lunchen met mijn schoonmoeder en oma. Heel erg leuk, want ik keek er al tegenop dat ik voor de rest van de dagen niets ingepland zou hebben. Zo leuk om even de dag te breken op deze manier! Ik koos 2 bruine boterhammen met kroket.

Daarna nog even op mijn dooie gemak de Action in. Ik heb echt elk gangpad gezien. Ik ging er naar toe voor couscous en nam ook nog een knutselpakketje, puzzelboekje en scherm voor het raam mee. Bij de Jumbo haalde ik weer 2 bossen tulpen. Dit doe ik nu standaard elke week. Ik zit toch thuis en kan er dan veel van genieten.

Zaterdag ruimde ik de kast in de woonkamer op. Die zat helemaal vol en ik heb meer dan de helft weggedaan.

‘s Avonds kwamen mijn schoonouders gezellig langs. We aten een (Valentijns)tompouce.

Zondag was echt een chill dag. Ik begon de dag met een heerlijk maskertje uit het Vichy pakket dat ik alweer een tijdje terug had ontvangen. Je kunt de maskers los aanbrengen, maar het is helemaal hip om te multi-masken. Dat is het aanbrengen van meerdere maskers, op die zones waar ze voor geschikt zijn.

Ik koos het hydraterende masker (de groene, op mijn huid doorzichtig) voor mijn wangen en neus. Die zijn namelijk erg droog en konden wel wat hydratatie gebruiken. Het klei masker (de grijze, op mijn gezicht ook grijs) bracht ik aan op mijn voorhoofd en kin. Dit masker is namelijk een porie zuiverend masker. Mijn voorhoofd en kin zijn het probleemgebied voor puistjes dus vandaar dat ik dit masker daar op heb aangebracht. Nadien voelde ik ook echt verschil. Mijn wangen waren heerlijk zacht terwijl mijn voorhoofd en kin veel stugger aanvoelden. Hier kun je meer informatie over de verschillende maskers vinden. Vichy koop je trouwens bij de apotheek. %

Super blij met de prachtige bloemen die mijn schoonouders meenamen! Ik ben echt gek op mooie bloemen!

Ook heb ik mijn nagels weer even voorzien van een nieuw kleurtje gellak. Kunnen ze er weer even tegenaan!

Share:
Previous Post Next Post

Dit vind je denk ik ook leuk:

4 Reacties

 • Reply Jorinda

  Wat een leuke foto’s weer =)
  Ik krijg honger van al die food foto’s haha
  Liefs Jorinda

  13/02/2017 at 07:42
 • Reply Manon

  Oh wat een heerlijke food foto’s haha!

  13/02/2017 at 17:29
 • Reply Marloes - GLAMOURMOES

  Oh ik hou van tompouce zo lekker! En die high tea ziet er super goed uit! Lekker samen met je moeder op pad!

  13/02/2017 at 21:23
 • Reply Roxanne

  Lekker he, de citroencake van de Duitse Lidl? Ik neem die ook af en toe mee een bakte hem ook een week of 2 geleden 😉 En mmmm, pannenkoeken met spek!

  04/03/2017 at 23:44
 • Laat een reactie achter