Follow:
Overig

Fotodagboek 2017 #week9

Ik wilde eigenlijk afgelopen week weer keihard aan het bloggen gaan, maar dat is er niet helemaal van gekomen. Ik ben heerlijk aan het genieten van mijn dochter en ondertussen ook andere leuke dingen aan het doen. Zo moest ik nog een paar afleveringen terug kijken van Hollands Next Top Model en kregen we ook kraamvisite!

Maandagmiddag bakte ik alvast cupcakes voor de volgende dag. Ik ging namelijk weer naar naailes dinsdagavond en ik vond het leuk om dan cupcakes met muisjes mee te nemen. Meestal bak ik de cupcakes in de oven, maar ik haalde mijn cupcakemaker weer eens onder het stof vandaan. Er passen 6 cupcakes in dus het duurt iets langer voor ze allemaal klaar zijn, maar ze zien er echt veel mooier uit. Ze zijn dan allemaal mooi bol aan de bovenkant!

Op dinsdag gingen we naar de markt. Mijn man was ook nog vrij die dag. We liepen langs de poelier en hij had zin in gegrilde kip. En dus namen we er 1 mee. En hij ging wel ‘koken’ die avond. Makkelijk natuurlijk, maar wel super lekker!

Als ik op de laptop zit, ligt Veerle naast mij in de kinderwagen. Zo kan ik haar goed in de gaten houden en zij slaapt er heerlijk in.

Tijdens mijn zwangerschapsverlof had ik een maandabonnement op RTLXL genomen, zodat ik Hollands Next Top Model terug kon zien. Ik had het vorige seizoen niet gezien, doordat wij in september op vakantie waren. Nu had ik eindelijk de tijd om het terug te kijken! En toen werd Veerle dus met 39 weken geboren. Dus ik had nu al een tijdje niet gekeken. Ik zag dat afgelopen vrijdag mijn maandabonnement ten einde liep en dus heb ik op donderdag nog gauw de laatste 2 afleveringen bekeken.

Vrijdagochtendknuffels met mijn dochter! Ze slaapt altijd heerlijk uit tot 8.30 uur! (ze komt wel voor 2 voedingen ‘s nachts) en dus slaap ik ook heerlijk uit! En daarna knuffelen we altijd nog even:)

Mijn eigen kleding was eindelijk weer van zolder gehaald! Ik heb alle zwangerschapskleding naar het zolder gedaan en mijn eigen kleding weer in de kast gelegd. Ook heb ik alles uitgezocht en kwam uit op een vuilniszak vol die weg kan naar het goede doel!

Op zondag kwamen mijn oom en tante met hun kinderen op kraamvisite. Mijn tante is altijd zo creatief met cadeaus. Ze namen onder andere dit mee: 2 baby’s, gemaakt van sokken en spuugdoekjes. Zo leuk en origineel!

Het was afgelopen week niet echt mooi weer, maar gelukkig scheen gisteren ook nog een uurtje de zon! Het moment om even een wandelingetje te maken met zijn drieën. Voor deze week staat er helaas weer veel regen op het programma, bah, van mij mag de lente wel snel komen!

Share:
Previous Post Next Post

Dit vind je denk ik ook leuk:

7 Reacties

 • Reply priscilla

  Wat een leuk en origineel kraamcadeau zeg! Dat heb ik nog niet eerder gezien 🙂

  06/03/2017 at 11:34
 • Reply Jorinda

  Wat een leuke foto’s weer =)
  Ik kan ook echt niet wachten tot de lente begint!
  Liefs Jorinda

  06/03/2017 at 13:38
 • Reply Dhini

  Wat leuk kraamcadeau. Ohh lekker patat en gegrilde kip

  06/03/2017 at 17:32
 • Reply Karlien - Polished Cats

  leuke foto’s!
  en dat kraamcadeau is zo leuk gevonden

  liefs
  Karlien

  06/03/2017 at 17:53
 • Reply Lieke

  Echt een super mooie kinderwagen.

  06/03/2017 at 17:56
 • Reply Sonja Van de Sande

  Wat heerlijk! Ik hoop,(kuch) snel oma te worden!

  07/03/2017 at 18:41
 • Reply Roxanne

  Superleuk bedacht, het kraamcadeau van je oom en tante! Die moet ik onthouden 🙂

  19/03/2017 at 21:45
 • Laat een reactie achter