Follow:
Overig

Fotodagboek week 10

Eindelijk weer een normaal fotodagboek, zoals jullie het kennen. Ik had niet zo’n bijzondere week, het was aardig rustig. Ik heb veel gewerkt, ook afgelopen weekend. Verder is het enige spannende van de hele week dat ik naar de kapper ben geweest en sindsdien mijn haar witblond heb. Ook kocht ik een andere telefoon en ging ik in het weekend stappen met een vriendin.

10fotodagboek1

Ik had tulpen staan en die kwamen ontzettend mooi uit. Het waren duurdere tulpen dan ik normaal koop (meestal haal ik ze gewoon bij de Lidl), maar je kon ook wel echt zien dat de kwaliteit hiervan beter was.

10fotodagboek2

Woensdag ging ik naar de kapper, naar de Kinki Kappers dit keer. Normaal ga ik altijd naar Brainwash, maar ik vond dat ze het de vorige keer niet naar mijn wens hadden gedaan. Nu had ik ook wel een lastige vraag haarkleur en dus besloot ik naar Kinki Kappers te gaan, aangezien zij wel raad weten met aparte haarkleuren.

10fotodagboek3

Daarna ging ik nog even naar de Primark, want ik had nieuw ondergoed nodig. Ik zag deze pumps liggen, nu afgeprijsd naar 7 euro, en ik kon die niet laten liggen.

10fotodagboek4

Even een McFlurry gescoord bij de McDonalds! Dit is de Oreo smaak, jammie! Ik schrok wel van de prijsverhoging trouwens, €2,75 vind ik wel echt belachelijk veel geld voor een ijsje!

10fotodagboek5

Dit is dan mijn nieuwe haarkleur! Het is onwijs lastig om precies vast te leggen hoe het eruit ziet. Het is in elk geval een heel stuk witter. Er zitten ook nog wel enkele blonde plukjes in, die kregen ze er niet uit. Ik weet niet precies hoe je deze kleur omschrijft, maar ik denk dat witblond het meest in de buurt komt. Er zit een lichte grijze spoeling overheen, maar echt grijs is het niet. Ik ben er in elk geval wel heel blij mee en ondanks dat ik van mijzelf al blond was, is dit wel echt een mega verschil!

10fotodagboek6

Bij de Action had ik de week ervoor al deze douche stopwatch gekocht. Hij is eigenlijk bedoeld om zo kort mogelijk te douchen, maar ik gebruik hem om de tijd in de gaten te houden dat mijn zilvershampoo in kan werken. Volgens mij kostte hij iets van €1,40.. echt mega goedkoop dus en hij werkt super! Echt een aanrader als je een maskertje of zilvershampoo in moet laten trekken onder de douche!

10fotodagboek7

Via Marktplaats kocht ik een andere telefoon, de iPhone 6S Plus 64GB. Ik had de 6 Plus 16 GB, maar die zat vol. En die had ik nog maar een half jaar. Daar kon ik dus niet veel meer mee en vandaar dat ik een 64GB telefoon wilde. Het leek mij slimmer om dan meteen de nieuwste versie te nemen, zodat ik er ook weer een hele tijd mee vooruit kan. Ik ben er heel blij mee! En hij is rosegoud, enorm mooi!

10fotodagboek8

Ik kwam vrijdags thuis uit mijn werk en toen lag er een pakketje op de deurmat. En dat terwijl deze sticker erop zat. Haha, foei meneer de pakketbezorger! Maar stiekem was ik wel blij, want ik had het pakketje nu wel in huis.

10fotodagboek9

Op zaterdag heb ik gewerkt en daarna kwam mijn vriendin en gingen we samen stappen in Duitsland. Rond middernacht heb ik dan altijd honger en bestelde ik daar een pizza. Lekker! Zondags heb ik ook nog gewerkt en toen was de week alweer voorbij. Een prima weekje dus. Aankomende week wordt waarschijnlijk ook een rustig weekje, met weinig bijzonders.

Share:
Previous Post Next Post

Dit vind je denk ik ook leuk:

7 Reacties

 • Reply Jorinda

  Wat een leuke foto’s weer =)
  Je haarkleur is echt prachtig geworden!
  Liefs Jorinda

  14/03/2016 at 14:05
 • Reply Manon

  je haar ziet er echt heel erg mooi uit! Wat zie ik trouwens veel lekkers voorbij komen

  14/03/2016 at 14:10
 • Reply Rachel Kromdijk

  wauw wat tof dat je de iphone 6s plus hebt gekozen ik ben er ook erg blij mee! veel plezier ermee en ohhhh pizza zo lekker! je nieuwe haarkleur vind ik prachtig

  14/03/2016 at 15:56
 • Reply Iris

  Oh wauw! Je haar is echt prachtig!! Echt heel mooi! Ik wou dat ik zo licht haar had. Maar dat staat me echt niet.

  14/03/2016 at 16:02
 • Reply Mariska

  Ik vind zo’n haarkleur altijd wel iets moois hebben! Veel plezier met je nieuwe telefoon 😀

  14/03/2016 at 20:03
 • Reply Heidi

  Wat een fijne week zo te zien.

  14/03/2016 at 20:11
 • Reply Lonneke

  Ik vind je haarkleur echt heel mooi en zoiets wil ik ook.

  14/03/2016 at 22:30
 • Laat een reactie achter