Follow:
Overig

Fotodagboek week 17

Oh jongens meisjes, wat heb ik een leuke week achter de rug zeg! Ik had een vrijgezellenfeest, wat echt enorm leuk was. Ook ging ik shoppen bij de Primark, waar ik wat leuke zomer kleding kocht. En hadden we afgelopen weekend een bruiloft, wat een super mooie dag was. Ik heb het een en ander vast gelegd afgelopen week!


17fotodagboek1

Maandag heb ik nog gewerkt en vanaf dinsdag was ik een kleine week vrij! De vreetweek feestweek ging beginnen! Ik had die dinsdag een vrijgezellenfeest, van de bruid die op zaterdag zou trouwen. We begonnen met een high tea bij haar thuis, iedereen had wat lekkers gemaakt! Er was echt meer dan genoeg.

17fotodagboek2

De ‘bride to be’ moest natuurlijk even een leuk pak aantrekken. We hebben in de stad ‘The wedding game’ gespeeld en daarna zijn we uit eten geweest.

17fotodagboek3

Er werden ook cocktails gedronken! Voor mij een virgin cocktail, aangezien ik de bob was! Daarna zijn we nog wezen stappen en ik lag pas om 4.00 uur in bed.

17fotodagboek4

Op Koningsdag regende het helaas. Ik zou met een vriendin naar een rommelmarkt gaan, maar gezien het weer hebben we toch maar afgesproken om samen te gaan lunchen. Ook heel leuk!

17fotodagboek5

Donderdag ging ik even de stad in. Ik had nu een aantal dagen vrij en dus tijd om alvast wat zomerse kleding in te slaan voor Ibiza. Het viel mij op dat de Ibiza stijl helemaal trendy is dit jaar, vooral de sieraden hebben die stijl. Ik maakte deze foto bij de SIX, toen ik twijfelde of ik de linkerketting wel of niet zou kopen. Uiteindelijk toch maar laten hangen…

17fotodagboek6

Ik slaagde bij de Primark! Ik was vergeten dat het vakantie was (ik had toevallig een aantal dagen vrij van mijn werk, dat had niets met vakantie te maken) en dat het dus wel eens druk kon zijn. Ik heb wel even in de rij bij de paskamers moeten staan, maar het viel mij uiteindelijk nog mee met de drukte!

17fotodagboek7

Vrijdag heb ik het huis schoongemaakt. Zaterdag hadden we de bruiloft van vrienden. Ik zat te twijfelen of ik mijn haar zelf zou doen of naar de kapper zou gaan, maar ik vind dat ik zelf ook best handig ben met haar. Dus ik besloot het zelf te doen. Ik ben er een uur mee bezig geweest, maar ik was super blij met het resultaat! Verder droeg ik die dag blauw, net als zo’n beetje alle gasten. Hoe toevallig! (Mijn outfitfoto’s volgen later deze week nog.) Hieronder nog wat foto’s van de prachtige dag. Wegens privacy plaats ik geen foto’s van het bruidspaar of de gasten op mijn blog.

17fotodagboek8

We werden uitgenodigd voor de hele dag en begonnen met een lunch. Wat een luxe broodjes, heerlijk!

17fotodagboek9

Daarna gingen we met een elektrisch treintje naar een hele romantische plek, waar het bruidspaar elkaar het JA woord ging geven! Ze zagen er echt prachtig uit en ook de taart was super mooi!

17fotodagboek10

We hebben even getoost op het bruidspaar!

17fotodagboek11

Daarna gingen we weer verder met het elektrische treintje. We kregen prachtige natuur te zien. We hebben heel veel geluk gehad met het weer die dag, het is de hele dag droog geweest! Echt warm was het niet, maar gelukkig hadden ze fleece dekens meegenomen.

17fotodagboek12

Daarna stond ons super lekker eten te wachten, met een geweldig toetje als afsluiter! Doe mij elke dag maar zo’n toetje:) ‘s Avonds hebben we een leuk feest gehad en de hele avond gedanst. Het was super! Zondag heb ik geblogd en ben ik nog naar een verjaardag geweest. En dan begint vandaag mijn normale werkweek weer!

Share:
Previous Post Next Post

Dit vind je denk ik ook leuk:

7 Reacties

 • Reply Jorinda

  Wat een leuke foto’s weer =)
  Je haar heb je leuk gedaan zo met die vlechten!
  Liefs Jorinda

  02/05/2016 at 07:08
 • Reply Dhini

  wat leuke foto`s weer
  Heerlijk die groene gras. leuk ook voor outfit foto`s

  02/05/2016 at 14:33
 • Reply Nienke

  Wauw, wat een prachtige taart en ander eten!Krijg er honger van. Liefs,

  02/05/2016 at 15:08
 • Reply Manon

  Wat leuk dat je een vrijgezellenfeest had!

  02/05/2016 at 19:20
 • Reply Sonja

  Wat een heerlijkheden, kreeg honger, dus snel een rijstwafel gepakt!
  Die taart zag er echt zo mooi uit!

  03/05/2016 at 11:35
 • Reply Heidi

  Mmmm zo lekker allemaal.

  03/05/2016 at 20:05
 • Reply Roxanne

  Wat een lekkere week zeg! Mmmm!

  03/05/2016 at 21:55
 • Laat een reactie achter