Follow:
Overig

Fotodagboek week 19

Vorige week had ik niet zoveel foto’s om te laten zien en ik beloofde er deze week meer te maken. En dat is gelukt! Maar liefst 20 foto’s, dat is nog niet eerder gebeurd! Ik was het grootste gedeelte van de week vrij en dat was heerlijk met de hoge temperaturen. Ik heb er echt van genoten en ben stiekem al een beetje bij gekleurd.

19fotodagboek1

Maandag, mijn eerste vrije dag! Dat begon al goed met super lekker weer! Ik trok een korte broek en een hemdje aan en ging heerlijk chillen in de hangmat. Natuurlijk had ik mij goed ingesmeerd met zonnebrandcreme. Ook ging ik even naar de Action om wat leuke dingen voor onze tuin te halen.

19fotodagboek2

Er stond nog een taartje voor mij in de koelkast. Deze had mijn man zijn oma gehaald voor Moederdag, maar die zondag moest ik werken. Mijn man kreeg mijn taartje dus mee naar huis, voor mij. Echt super lief! Hij was zoooo lekker!

19fotodagboek3

Maandagavond moest er hard gewerkt worden. Al het zand dat nog achterthuis lag, gingen we wegbrengen. Daar zijn we zo’n 4 uur mee bezig geweest.

19fotodagboek4

Dinsdagochtend ontbijtje: 2 beschuitjes met vlokken. Tegenwoordig hebben ze bij de Lidl ook vlokken, lekker!

19fotodagboek5

Ik ging ons bankje schuren en schilderen, met Grey Wash dat ik bij de Action had gehaald. Dit was het bankje voor…

19fotodagboek6

En dit is het bankje na. Die avond heb ik ook nog even een kussen voor het bankje online besteld. Ik was echt kapot van al dat werk van maandagavond en daarna het bankje. Ik had spierpijn in mijn armen!

19fotodagboek7

‘s Middags kwam het zonnetje wat vaker erdoor en ging ik nog even lekker chillen in de hangmat. Wat een plezier heb ik nu al van dat ding gehad zeg!

19fotodagboek8

Woensdag was schoonmaakdag. Hoppa, konijn eventjes naar buiten en ik binnen aan de slag.

19fotodagboek9

Ik had nog net even de tijd om mijn nagels te lakken. Daarna ging ik namelijk naar Zwolle, waar ik had afgesproken met oude vrienden van de HBO-V. We gingen lekker uit eten, waar ik helaas geen foto’s van heb gemaakt.

19fotodagboek10

Donderdag was het nog steeds lekker weer en trok ik dit aan. Een high waisted short en crop top. Tot vorig jaar zou ik dit nooit aan hebben getrokken, maar nu ik enkele kilo’s lichter ben vond ik het wel kunnen. En ik vind het eigenlijk best leuk staan.

19fotodagboek11

Donderdag heb ik de hele dag in de hangmat gelegen. Lekker van het zonnetje genoten. Met een smoothie erbij!

19fotodagboek12

Nog even een artikeltje voor de volgende dag gemaakt…

19fotodagboek13

En toen de nachtdienst in. Het was donderdag 12 mei, de dag van de verpleging. Op het werk stond voor iedereen dit presentje klaar. Heel leuk!

19fotodagboek14

Vrijdagochtend even een kort slaapje gedaan en op naar Arnhem. Ik ging daar shoppen met een vriendin waar ik een tijdje geen contact meer mee heb gehad. Ik maakte deze foto in de parkeergarage, zodat ik later nog weet waar ik geparkeerd sta. Doen jullie dat ook?

19fotodagboek15

Natuurlijk konden we de Primark niet overslaan. En ik kocht alleen een jurk!

19fotodagboek16

Lekker ijsje gehaald! Ik ben gek op discodip! Het was een enorm gezellige dag!

19fotodagboek17

Even een foto van mijn ear party, v.l.n.r.: Etsy // Fashionology // Kruidvat. Die laatste, dat rondje, kocht ik van de week nieuw!

19fotodagboek18

Zaterdag ging ik boven opruimen. Een van de kamers was een rommelkamer geworden. Verschrikkelijk! Die is nu gelukkig weer glad!

19fotodagboek19

Eindelijk ging ons nieuwe dekbed van de Primark erop! Ik vind deze zo leuk en vrolijk he!

19fotodagboek20

Zondag heb ik lekker uitgeslapen en daarna mijn haren eens gestijld Dat is lang geleden! Ik vond het wel eens weer leuk, een keer wat anders. Ik maak dit artikel en daarna ga ik weer aan het werk. Ook wel fijn; na zo’n heerlijke week kan ik er weer tegenaan!

Share:
Previous Post Next Post

Dit vind je denk ik ook leuk:

8 Reacties

 • Reply Jorinda

  Wat een leuke foto’s weer =)
  Je haar zit leuk zo op de laatste foto!
  liefs Jorinda

  16/05/2016 at 08:17
 • Reply Lonneke

  Heerlijke week om op terug te kijken. Ik mis gelijk het mooi en warme weer bij het zien van je foto’s. Jullie bankje is echt heel mooi geworden, wat een beetje verf al wel niet kan doen.

  16/05/2016 at 08:54
 • Reply Jaimy en Laura

  Wat een leuk dekbed!! En ik vind je haarkleur echt heel mooi zo! Fijne week!

  16/05/2016 at 09:10
 • Reply De Dotties

  Ouh een hangmat, dit wil zelf ook heel graag! Je nagellak kleur en dat dekbed van primark vind ik heel leuk!

  16/05/2016 at 13:56
 • Reply Eline

  Leuk weekje en wat een gave kleur nagellak!

  16/05/2016 at 15:23
 • Reply Kirsty

  Wat heb je een fijne week gehad zeg! Je gestijlde haar staat je trouwens wel heel mooi!

  16/05/2016 at 15:29
 • Reply Mariska

  Wat een leuk dekbedovertrek! 🙂

  16/05/2016 at 16:30
 • Reply robin

  leuk je blauwe topje! mooie shorts ook, vind dat altijd wat fijner zitten als het high waist is. je haar is ook mooi, mooie kleur <3

  16/05/2016 at 17:51
 • Laat een reactie achter