Follow:
Overig

Fotodagboek week 3

Deze week stond in het teken van mijn nieuwe haarkleur. Allemaal hartelijk bedankt voor jullie super leuke en lieve reacties! Dit had ik echt niet verwacht. Ik weet dat ik met mijn stijl best wel eens af kan wijken van wat de meeste mensen leuk vinden en vandaar dat ik niet had verwacht dat er zoveel mensen positief en enthousiast zouden zijn over mijn nieuwe kapsel! Echt leuk, thnx! Verder was deze week niet zo speciaal. Toch heb ik wat kiekjes weten te maken!

3fotodagboek1

Op maandag en dinsdag heb ik gewerkt en eigenlijk niet zoveel bijzonders gedaan. Ik heb hier ook geen foto’s van. Op woensdag ging ik naar de kapper. Ik vind het erg fijn dat ik naar de kapper kan wanneer ik wil, zonder daar een afspraak voor te hoeven maken. Ik ga altijd op een vrije dag, zodat ik de hele dag de tijd heb en dus best even kan wachten. Ik heb ruim 2,5 uur bij de kapper gezeten en ik heb daar de Vogue van afgelopen december doorgelezen.

Processed with MOLDIV

Mijn man vond de kleur die ik wilde nemen maar niets en dus stuurde ik hem nadien deze foto. Kon hij nog niet zien hoe het was geworden, haha! Beetje plagen houd ik wel van;) Maar gelukkig vind hij de kleur wel mooi geworden!

3fotodagboek3

Hoe leuk is deze tas? Ik kocht ook wat haarproducten om mijn nieuwe haarkleur langer mooi te houden. Ik kreeg daarbij deze leuke tas. Die tekst is goed!!

3fotodagboek4

Oh deze koek vind ik zo lekker, echt mijn lievelings! Hij komt van de Lidl en zit in een pak met 6 verpakte koeken. Eigenlijk zijn het kinderkoeken, maar ik houd er ook echt van.

3fotodagboek5

Op donderdag ging ik terug naar de kapper, zoals jullie al hebben kunnen lezen. Het was best koud en dus trakteerde ik mijzelf nadien op thee met chocolade.

3fotodagboek6

Knuffelen met Sneeuwwitje. En we hebben nu bijna dezelfde haarkleur, haha;)

3fotodagboek7

Ik lakte mijn nagels donderdagavond met een nagellakje van Milani. Dit merk heb ik in Amerika gekocht. Ik heb al verschillende blushes van dit merk voorbij zien komen op blogs, maar nog niet eerder een nagellakje. Dit is de kleur ’14 suger plum’. Het is echt een prachtige roze/paarse kleur met ook een blauw glittertje erin.

3fotodagboek8

Vrijdag ging ik even naar de Action. Ik kocht nog meer nieuwe haarproducten en ook koekjes! Dit soort koekjes heb ik voor het laatst gegeten toen ik nog bij mijn ouders woonde. Dat is dus al ongeveer 3 jaar terug!

3fotodagboek9

Zaterdag kwam mijn pakketje van BeautyBay binnen. Ik wilde heel graag de Anastasia dipbrow pomade, maar ik vond hem veel te duur hier in Nederland. Ik bestelde hem flink goedkoper uit Engeland. Ik ga denk ik binnenkort nog wel een artikel schrijven over hoe je veilig en goedkoop een bestelling in het buitenland kunt plaatsen. Ik bestelde er trouwens ook een Gerard Cosmetics liquid lipstick bij, bijna de helft goedkoper dan hier in Nederland. Ik was daar al erg nieuwsgierig naar. Plus dat ik het bestelbedrag voor gratis verzending wilde halen.

3fotodagboek10

Het weekend heb ik gewerkt. Zondagochtend probeerde ik voor het eerst een opvlecht uit. Een invlecht, maar dan dat de vlecht er bovenop komt te liggen. Net iets mooier vind ik zelf. Als jullie het leuk vinden kan ik wel een tutorial opnemen van deze haardo?

Share:
Previous Post Next Post

Dit vind je denk ik ook leuk:

10 Reacties

 • Reply Anna

  Nagellak kleur is erg mooi. Dit is wat ik zocht kleuren.

  25/01/2016 at 07:35
 • Reply Jorinda

  Wat een leuke foto’s weer =)
  Erg leuk je haar op de laatste foto!
  Liefs Jorinda

  25/01/2016 at 08:13
 • Reply Iris

  Wat mooi je haar! Die koeken van de Lidl vind ik ook zó lekker, hmm! Fijne maandag. X

  25/01/2016 at 09:07
 • Reply jeapiebel

  Al vind je dat de stijl best wel eens af kan wijken van wat de meeste mensen leuk vinden. Ik vind het juist leuk als iemand een eigen stijl heeft! Fijn dat veel positieve reacties opkomen. 🙂 Ik wil ook heel graag de Anastasia dipbrow pomade, dan wacht ik je artikel af hoe het goedkoop het kan. 😉

  25/01/2016 at 13:40
 • Reply Miss

  Jouw haar is zo mooi he meid! Leuk om te zien! Een hele fijne maandag toegewenst!

  25/01/2016 at 15:13
 • Reply margriet kuper

  jaa, leuk..een tutorial van je opvlecht.

  25/01/2016 at 17:27
 • Reply Kirsty

  Leuke foto’s! Wat fijn ook dat je bij Beautybay zoveel goedkoper dan in Nederland kon bestellen. Soms schrik ik wel een beetje van het prijsverschil, daarom speur ik ook altijd als ik iets wil hebben alle webshops af voor de beste deal haha.

  25/01/2016 at 18:39
 • Reply Marloes/GLAMOURMOES

  Die roze koeken met die smarties erop zijn lekker! Ik ga nog even snel je haarkleur in het artikel bekijken, ben heel benieuwd!

  25/01/2016 at 19:56
 • Reply Manon

  Je haar zit leuk zo met die vlecht !

  25/01/2016 at 22:22
 • Reply Roxanne

  Oh die koeken, ik moet ze ook eens halen. Zien er mierzoet maar lekker uit!
  Trouwens, we hebben dezelfde onderzetters haha

  28/01/2016 at 19:16
 • Laat een reactie achter