Follow:
Overig

Fotodagboek week 31

Hier is dan eindelijk weer een fotodagboek op de maandag! De afgelopen weken had ik te weinig foto’s gemaakt om te delen op mijn blog. Ik moet echt weer beter mijn best gaan doen hiervoor. Vandaag ook niet zoveel foto’s, maar naar mijn mening net genoeg om wel een fotodagboek online te kunnen zetten. Ik ging deze week naar de kapper, kreeg een super leuk pakketje binnen voor mijn blog en in het weekend hebben we de bbq aangestoken!

31fotodagboek1

Op maandag had ik late dienst en at ik ‘s middags thuis boterhammen met slaatje. Super lekker vind ik dat!

31fotodagboek2

Mijn nieuwe Caseapp laptop skin, waar ik super blij mee ben! Onvoorstelbaar toch dat ik deze foto zelf heb gemaakt en dat deze nu op mijn laptop zit? I love it!

31fotodagboek3

Donderdag ging ik naar de kapper. Ik had een mega uitgroei, maar wil mijn haar niet meer blonderen. Ik ben de grijze kleur ook alweer zat en dus besloot ik voor balayage te gaan. De bovenkant van mijn haar is donkerder gekleurd met een spoeling. Ik ben er heel erg blij mee. Het staat eindelijk weer netjes zo.

31fotodagboek4

Ik kreeg een super gaaf pakket binnen van Zinzi, vol met sieraden die ik zelf mocht uitzoeken! Daar komt uiteraard nog een artikel over op mijn blog. Echt, je kunt mij niet blijer maken dan met sieraden!

31fotodagboek5

Ik kocht een bos met rozen, voor op mijn 2 vaasjes. Ik koop ongeveer om de week een klein boeketje met bloemen, meestal rozen. Ik vind dat zo gezellig staan.

31fotodagboek6

Vrijdagavond gingen mijn man en ik eindelijk weer eens naar de bioscoop. Dat was heel lang geleden! We gingen naar de film ‘Now You See Me 2’. Deel 1 hebben we 3 jaar terug in de bios gezien en deel 2 leek ons ook heel tof. Hij was wel leuk, maar ik had er meer van verwacht. Deel 1 was veel gaver! Ik vond het begin van deze film een beetje saai, maar gelukkig was het einde weer heel verrassend, net zoals het eerste deel. Wij namen trouwens zoete popcorn, dat vinden we het lekkerst.

31fotodagboek7

Zaterdagavond kwamen vrienden bbq-en bij ons. Overdag regende het, maar ‘s avonds was het echt nog lekker weer en hebben we tot 22 uur buiten kunnen zitten. Zondag heb ik nog een dagje gewerkt, zijn we naar de oma van mijn man geweest en ‘s avonds ben ik al op tijd in slaap gevallen. Vandaar dat dit fotodagboek iets later online is gekomen dan normaal.

Share:
Previous Post Next Post

Dit vind je denk ik ook leuk:

5 Reacties

 • Reply Jorinda

  Wat een leuke foto’s weer =)
  Je haarkleur is mooi geworden !
  Liefs Jorinda

  08/08/2016 at 14:16
 • Reply Manon

  Ik vind je haar zo erg mooi!

  08/08/2016 at 17:24
 • Reply YuStSoMe

  Je haar is prachtig! En Zinzi… Ja welke vrouw word daar niet blij van?

  08/08/2016 at 20:46
 • Reply Elma

  Haha ja dus, had deze nog niet gelezen.. Maar mooie kleur zo, vond het hele lichte ook gaaf maar het is zo lastig om het mooi te houden.. Ben benieuwd naar de sieraden die je hebt uitgezocht. Leuk!

  09/08/2016 at 07:32
 • Reply Roxanne

  Oeh Zinzi sieraden ♥

  09/08/2016 at 23:04
 • Laat een reactie achter