Follow:
Overig

Fotodagboek week 5

Week 5 ligt alweer achter ons, het is onvoorstelbaar. Het was een week waarin ik veel heb ingevallen op het werk en daarom heb ik niet zoveel bijzondere foto’s gemaakt doordeweeks. Afgelopen zaterdag was een erg leuke dag. We gingen even naar Duitsland (naar de DM) en ‘s avonds vierden we carnaval. In dit fotodagboek kun je dan ook zeker een foto van mij in mijn carnavals outfit verwachten.

5fotodagboek1

Mijn fotocollage op canvas kwam binnen en wat ben ik er blij mee! Ik vind het witte erg mooi staan bij alle witte accessoires die wij in huis hebben.

5fotodagboek2

Onze cv ketel begon te lekken en daar ben ik niet zo blij mee. We hebben al een monteur gebeld, maar die is langs gekomen op een ander tijdstip dan wij hadden afgesproken. En ja, toen was er dus niemand thuis. Ik hoop dat hij vandaag nog even tijd heeft om langs te komen. Gelukkig doen de kachel en de warme kraan het wel!

5fotodagboek3

Ik nam deze narcissen mee (zonder pot, die had ik nog) toen ik boodschappen deed bij de Lidl. Ik vind het altijd super leuk als de narcissen periode weer is aangebroken. Dat is toch een teken dat het lente gaat worden!

5fotodagboek4

Om ook nog even in winterse sferen te blijven, brandde ik een kaarsje van de Primark. Dit is officieel een kaarsje uit de kerst collectie, maar dat maakt mij niets uit.

5fotodagboek5

Zaterdag gingen we naar Duitsland en ik maakte mijn eerste car selfie ooit. Jaja, die moest even gedeeld worden. Op mijn lippen heb ik MAC Evening Rendezvous.

5fotodagboek6

We haalden wat boodschapjes (lees: shotjes drank voor de carnaval) en kozen een super lekkere lunch. In Duitsland hebben ze vaak bij de supermarkt ook een bakker zitten. Die broodjes zijn daar super lekker en super goedkoop. Check mijn Berliner bol met spikkels! Love it!

5fotodagboek7

Ik kocht ook nog een aantal dingen bij de DM drogist. Daar komt morgen een shoplogje van online. Ik heb niet heel veel gekocht, maar wel wat leuke dingetjes waar ik blij mee ben.

5fotodagboek8

Zaterdag aan het eind van de middag kwamen mijn schoonouders nog even langs en zij brachten deze tulpen mee. Super lief! Ook hier krijg ik al een beetje een lente gevoel van, heerlijk!

5fotodagboek9

En dan is dit mijn carnavals outfit. (sorry, geen vierkante foto, want dan paste mijn complete outfit er niet op). Zoals je vast kunt zien, ging ik verkleed als cheerleader. Lekker Amerikaans. Deze outfit komt bij de Action vandaan, maar ook dit jaar zag ik niemand met dezelfde outfit. Je zou toch denken dat iedereen de Action leeg koopt, maar blijkbaar niet… zo leuk he! Ik droeg mijn All Stars eronder, maar die zijn er niet echt mooier op geworden. Gelukkig heeft een speciale vlekkenzeep de meeste viezigheid er wel af gekregen.

5fotodagboek10

Dat was mijn week! Heb jij nog carnaval gevierd?

 

Share:
Previous Post Next Post

Dit vind je denk ik ook leuk:

8 Reacties

 • Reply Jorinda

  Wat een leuke foto’s weer =)
  Heerlijk even shoppen bij de DM , ben benieuwd naar je shoplog.
  Liefs Jorinda

  08/02/2016 at 07:24
 • Reply Elma

  Echt zo leuk je carnavalsoutfit! Helaas vieren wij het hier niet..

  08/02/2016 at 08:03
 • Reply YuStSoMe

  Wat een mooi canvas! En ik vond je er zo leuk uitzien in je carnavals outfit! Fijne week!

  08/02/2016 at 08:38
 • Reply Manon

  Die foto collage ziet er ontzettend mooi uit!

  08/02/2016 at 18:57
 • Reply Natiza

  Haha leuk dat je aan carnaval doet! Zelf vier ik het niet ^^ niet echt mijn feest 😛

  08/02/2016 at 20:16
 • Reply Irma

  Gaaf, die collage in de woonkamer. Super leuk stijltje heb je!

  08/02/2016 at 20:32
 • Reply Simone

  Ooo! die broodjes 🙂 Ik heb een klein beetje carnaval gevierd. Ik ben namelijk met mijn dochtertje naar een optocht wezen kijken.

  09/02/2016 at 20:30
 • Reply Saskia

  Hier in het hoge noorden wordt geen carnaval gevierd. Die broodjes zien er trouwens heerlijk uit!

  13/02/2016 at 14:23
 • Laat een reactie achter