Follow:
Overig

Fotodagboek #week48

Jaa, het is mij weer gelukt om voldoende foto’s te maken voor een fotodagboek! Afgelopen week was een prima week. We hebben het weekend Sinterklaas gevierd en de Kerstboom opgezet. Ik vind het echt leuk dat het weer december is, ik vind dat zo’n gezellige maand! Ook gingen we een dagje naar Duitsland en ging ik verder met de babykamer.

48fotodagboek1

Op maandag was ik vrij. Ik had een mooie stoel voor de babykamer in de folder van de Kwantum gezien en die heb ik opgehaald. Ook zocht ik nog een houten decoratie ladder en gelukkig hadden ze die daar ook staan! Ik zat te twijfelen tussen deze kleine en grote, maar ben uiteindelijk voor de grote gegaan.

48fotodagboek2

Dinsdag heb ik gewerkt en in de avond heb ik altijd naailes. Daarna nog even lekker een kop thee gedronken met een plak cake. Op de cake zit een laagje jam, slagroom en versiering. Toen ik nog thuis woonde, versierden we onze cake ook vaak zo. Echt super lekker!

48fotodagboek3

Van woensdag heb ik geen foto. Die dag heb ik ook gewerkt en ‘s avonds had ik Zwangerfit. Deze foto is van donderdag. De meeste cadeautjes voor Sinterklaas had ik al in huis, maar er moesten nog een paar dingen bij komen. Ook maakte ik die dag de gedichten.

48fotodagboek4

‘s Avonds aten we beenham. Aan het begin van de week hadden we al boodschappen gedaan en deze beenham was eigenlijk voor zondag bedoeld. Maar ik bedacht me later pas dat we zondags bij mijn ouders zouden eten. En dus aten we beenham op een doordeweekse dag.

48fotodagboek5

Vrijdagavond vierden we Sinterklaas met mijn familie. Ik had een houten kerstboom met tekst gekregen, haarknipjes en chocola. Goed verwend dus!

48fotodagboek6

Op zaterdag gingen we naar Ochtrup (Duitsland), naar een outlet. We gingen er even shoppen en haalden wat lekkers bij een van de kersthuisjes daar. Ik koos voor een wafel met Nutella. Super lekker!

48fotodagboek7

Daarna bleek het nog vroeg te zijn en dus reden we door naar Rheine. Daar hebben we ook nog even lekker geshopt. Wat ik in Duitsland heb gekocht zie je trouwens morgen op mijn blog.

48fotodagboek8

Ze hebben daar ook een klein, overdekt winkelcentrum (met een T.K. MAXX!) en daar was de boel al prachtig in Kerstsfeer!

48fotodagboek10

Toen we ‘s avonds thuis kwamen, bleek er een pakketje te zijn afgeleverd. Ik had 5x Cosmopolitan + deze Rituals set gekocht voor maar €20,- (+€5,99 verzendkosten). Echt een koopje! Ik wilde deze douchemousse sowieso al kopen en aangezien ik eind januari met zwangerschapsverlof ga, komt het ook wel uit dat elke maand de Cosmopolitan op de mat valt!

48fotodagboek9

Zaterdagavond gingen we bowlen met mijn schoonfamilie. Dat was ook echt super leuk en gezellig!

48fotodagboek11

Zondagmiddag hebben we de kerstboom opgezet. Dit jaar voor het eerst wit met zilveren ballen, normaal hebben we altijd rood met zilver. We hebben ook een witte kerstboom met roze ballen in de keuken, maar daar hebben we helaas nog niet genoeg ballen voor. Die ga ik aankomende week nog even bijkopen en dan zal ik ook die boom laten zien. Zondagavond hebben we lekker gegeten bij mijn ouders en zijn we goed verwend voor Sinterklaas. Dan zit Sinterklaas er voor ons nu op en kan ik mij gaan verheugen op de Kerstdagen!

Heb jij Sinterklaas gevierd?

Share:
Previous Post Next Post

Dit vind je denk ik ook leuk:

6 Reacties

 • Reply Jorinda

  Wat een leuke foto’s weer =)
  Ben benieuwd naar je aankopen!
  Liefs Jorinda

  05/12/2016 at 07:40
 • Reply Manon

  Oh die wafel ziet er wel goddelijk uit! Rheine ziet er mooi uit. Ik ben benieuwd naar wat je hebt gekocht

  05/12/2016 at 19:03
 • Reply YuStSoMe

  Wat een leuk plaatsje Rheine! Mmmmm ook eens bezoeken. Lekker nu krijg ik ook snoepzin!

  05/12/2016 at 19:44
 • Reply margriet

  leuke foto’s! Ik heb de aanbieding van Cosmo ook gedaan. Dat kon wel uit.. Geniet ervan…

  05/12/2016 at 22:40
 • Reply ZOEVE

  De set van Rituals lijkt mij echt heerlijK!

  05/12/2016 at 23:23
 • Reply Roxanne

  Ideale aanbieding van de Cosmopolitan!

  18/12/2016 at 21:34
 • Laat een reactie achter