Follow:
Advertorial

Game No or Go – Welk type ben jij?

Advertorial

Ben jij een player of juist een afwachter als het aankomt op jongens? Ben jij terughoudend of een echte flirter tijdens je eerste date? No or Go is een game waarbij er in 5 verschillende situaties wordt gevraagd wat jij zou doen.

*
*
*
*
Stel je staat in een discotheek te dansen en een jongen komt tegen je aan dansen. Ben jij hiervan gecharmeerd en zou je lekker mee dansen? Of schrikt het je juist af en laat je duidelijk weten dat je hier niet van gediend bent? De test laat je nadenken over lastige situaties. Op basis van de antwoorden die je geeft, kom je er achter welk type jij bent.

De test is snel te maken en je hoeft dan ook niet lang te wachten voordat je er achter komt welk type jij bent. Er is veel aandacht besteed aan de test, je krijgt leuke afbeeldingen te zien. Ik heb de test zelf ook gemaakt. Ik vind het belangrijk dat je jezelf goed kent en dat je weet wat je wilt, je kunt dan ook duidelijk zijn naar je (toekomstige) vriendje!

Ik ben een romantisch type, welke type ben jij? Speel de No or Go game!

Share:
Previous Post Next Post

Dit vind je denk ik ook leuk:

3 Reacties

 • Reply MarCreaties

  Ik heb ‘m pas nog ook ingevuld, ik ben ook een romantische 🙂

  22/11/2012 at 16:08
 • Reply Sandra

  Leuke game!! Ik ben ook een romantische.

  22/11/2012 at 20:31
 • Reply Alexa

  Ik ben ook een romantische

  18/08/2016 at 23:55
 • Laat een reactie achter